Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
kuntics
üzenetére
ÉRtelek ennek örülök.
Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
ÜDv -
b,gabor991
csendes tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
köszi!
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha egy kis információhoz jutok.Annyira nem vagyok otthon a témában..
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
ÜDv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Wise (ex-TransferWise)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.