Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Igen, így a megjelenés után másfél évvel tényleg ennyi a különbség, valóban a Pro éri meg jobban. Az általam említett 200 ezer úgy jött össze, hogy én a Pro M4-et még 2024-ben vettem, amikor minimális engedmény volt rajta a listaárhoz képest. Az Air M2-t meg tavaly vettem kifutó modellként, ráadásul külföldről, ebből ered az extrém árkülönbség. Egyébként külföldről nagyjából 100 ezerrel kevesebbért beszerezhető mindkettő, ha valakit nem zavar, hogy így csak 1 év Apple garit kap hozzá. Engem általában nem, a Pro hazai beszerzése nálam kivétel volt, impulzus vásárlás. 2011 óta használok mindenféle Apple terméket, ezalatt két esetben kellett garanciális ügyintézés, azok a hibák is egy éven belül jöttek ki. Persze ez nem törvényszerű, hogy mindig így lesz. Pro és Air iPad-et -et itthon leginkább kifutó modellként érdemes venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest