Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
iPad minin is gondolkodtam anno, de rájöttem, hogy nekem alapvetően nem utazáshoz kell. Otthon nappaliban, ágyban pötyögni, olvasni és pl. telken is tudjak némi netes tartalmat fogyasztani, mert hosszú távon nem annyira nyerő görnyedi az iPhone fölött. Tehát hordozhatóság harmadlagos, súlya már több mint elfogadható, így nyerő nálam az Air. Egyébként legtöbbet GarageBand és valami fotószerkesztési művelet menne rajta.
Szabikaa20
Nem gond ha fizetős, ránézek erre az nPlayer-re - köszi!
FB, vagy Hangouts, Skype, iMessage, Mail, bármelyiket írhattam volna
Javíts ki ha tévedek, de képernyőn gépelve, csak akkor jönnek elő az ékezetek ha hosszan ott tartom az ujjam mint a telefonon is. Na most így megírni egy többoldalas emailt szerintem elég fárasztó, vagy végigjegyzetelni egy meetinget. Mint írtam nem fő kritérium, de ha 5-6e Ft-ért van egy ilyen opció akkor már elgondolkodom rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- VR topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest