Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
Nekem 1-2 oldalnál is újratölt, ha böngészőből átlépek másik appba majd vissza. Ami külön idegesítő, hogy forumnál pl nem jegyszi meg a pozíciót.
Lassan egy hónapja van meg a mini retina, de hatalmas csalódás nekem ez az egész ios ökoszisztéma. Maga a cucc gyönyörű, a kijelző felbontása is jó ( a színei már annyira nem ) de az ios kiborít. Gyűlölöm a korlátai miatt, nekem ennél több szabadság kell. Nehogy már egy filmet ne másolhassak rá, vagy ma mégis akkor is csak egy app lássa... Remélem nem csak pletyka a Nexus 8, és a Hearthstone is jön Androidra

-
TXT
őstag
Igazad van az elso es az uj mini ram merete kapcsan!

Viszont normal iPad-eknel is vannak hasonlo jelensegek? Esetleg van tobb ram-mal szerelt iPad-ek?
Azert en azt megsem tartom normalisnak, hogy semmi mas alkalmazas nem fut a hatterben (vagy csak egy) es 10+ oldal egyidejuleg meg van nyitva es ettol elfogyna az 1GB RAM es osszeomlik a rendszer? Ettol joval, de joval tobbre talaltak ki es fejlesztettek ki ezeket az eszkozoket Apple-nel, nekem legalabbis ez a velemenyem. (Meg ha ebben esetleg nem is ertunk egyet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Samsung galaxyS8ultra
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest