- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
“Nincs slideorver(még)”
Igen, még, de 26.1-ben lesz és pont annyira működik, amennyire nekem jó már most az RC-ben.“nincs teljes képernyős módban osztott nézet.”
Kicsit másként, de van osztott nézet akár 3 ablakkal is.
“Ablakos nézetben nem lehet előhívni a spotlight-ot keresni, csak az íróasztalról, miután minden elrendezést eltúrsz az útból.”
1 húzás fel a képernyő aljáról, majd a szokásos húzás le akárhol és lehet pötyögni vagy diktálni a kívánságot.“Random laggolások. Teljes képernyős módban az ablakok teteje belelóg a felső sávba. Ablakos módban ha átméretezed az appokat van, hogy elfeketedik/kifehéredik az egész és nem jelenik meg semmi.”
Akadozás nem rémlik, de lehet hogy van néha, az ablak tetje valóban belelóg a felső sávba. Átméretezésnél még nem találkoztam üres ablakkal.“Az automatikus fényerő meghülyül, leveszi pár százalékra a fényerőt, nem állítja vissza.
Az UI konstans szétesik, elemek hiányoznak, tolódnak el. Rosszul méreteződnek.”
Ezekkel sem találkoztam. -
szerintem az M1 az utolso tabletem nekem is. laptopot akarnak csinalni belole, de most se annak nem jo se tabletnek igazan
probaltam külső egerrel is használni az ablakokat, de mar az is gond, hogy a bal felső sarokban az apró gombok random tul gyorsan eltűnnek, pl. max képernyőre akarok valamit tenni a zöld gombbal es mire ranyomok, eltűnik. ilyenekkel van tele a rendszer 😟
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Animal Crossing: New Horizons
- VR topik
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Samsung Tab A9 4/64GB "ÚJ" közel 1 év jótállás
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest