Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
“Nincs slideorver(még)”
Igen, még, de 26.1-ben lesz és pont annyira működik, amennyire nekem jó már most az RC-ben.“nincs teljes képernyős módban osztott nézet.”
Kicsit másként, de van osztott nézet akár 3 ablakkal is.
“Ablakos nézetben nem lehet előhívni a spotlight-ot keresni, csak az íróasztalról, miután minden elrendezést eltúrsz az útból.”
1 húzás fel a képernyő aljáról, majd a szokásos húzás le akárhol és lehet pötyögni vagy diktálni a kívánságot.“Random laggolások. Teljes képernyős módban az ablakok teteje belelóg a felső sávba. Ablakos módban ha átméretezed az appokat van, hogy elfeketedik/kifehéredik az egész és nem jelenik meg semmi.”
Akadozás nem rémlik, de lehet hogy van néha, az ablak tetje valóban belelóg a felső sávba. Átméretezésnél még nem találkoztam üres ablakkal.“Az automatikus fényerő meghülyül, leveszi pár százalékra a fényerőt, nem állítja vissza.
Az UI konstans szétesik, elemek hiányoznak, tolódnak el. Rosszul méreteződnek.”
Ezekkel sem találkoztam. -
szerintem az M1 az utolso tabletem nekem is. laptopot akarnak csinalni belole, de most se annak nem jo se tabletnek igazan
probaltam külső egerrel is használni az ablakokat, de mar az is gond, hogy a bal felső sarokban az apró gombok random tul gyorsan eltűnnek, pl. max képernyőre akarok valamit tenni a zöld gombbal es mire ranyomok, eltűnik. ilyenekkel van tele a rendszer 😟
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Új FULL HD webkamera + Számla
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest