Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én 8-ast használok, szüleimnek 9-eseket vettem. Tökéletesek mind, a 9-est javaslom, könnyebb lesz elpasszolni is késöbb.
-
zaskar
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A magam részéről az új 9-est választanám, ha az valóban elérhető számodra a leírt feltételekkel. Én 2017 óta már csak új iPad-et vettem, és kissé bajban lennék, ha most használtat kéne vásárolnom. Ott van mindjárt az akku állapota, amit tudjuk, hogy iPhone esetén néhány éve már megnézhetünk a menüben. iPad esetén nehezebb a helyzet, az eladók zömének fogalma sincs arról, ezt hogy lehet lekérdezni. Vigyünk akkor magunkkal laptopot, rajta 3utools-al-? Vagy higgyünk a szimpatikus eladónak, aki állítja, hogy havonta egyszer töltötte, mert alig használta? ("Az iPad elemzése" módszert itt inkább nem erőltetném). Szerintem ez fontos szempont, mert egy eredeti iPad akku már akkora összeg, amit nem szivesen ad ki az ember egy régi készülékre. Az utángyártott akku meg....inkább hagyjuk.
-
bostone
addikt
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem a 7 és a 8 is magas áron kínálja magát használtan.
Magamnak biztosan nem vennék.
Rokonoknak sem. -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Az első két bekezdéshez talán majd másvalaki ír tapasztalati alapú hozzáfűznivalót is, nekem iPad 8-nál régebbi géphez sosem volt dolgom, viszont amit írsz az utóbbi bekezdésben, azzal a feltétellel mindenképp egy új, 9-es generációt választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZEN.com
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest