- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alba-regia
aktív tag
válasz
dzsampi
üzenetére
Nekem hordozós tablet kellett zeneoktatáshoz, egyéb feladatokhoz. Előbb egy olcsóbb Androidost vettem, használhatatlan volt. Utána egy drágábbat. Azon viszont az alkalmazásaim egy része nem megfelelően működött. Így esett a választás az iPad Mini 6-ra.
Egyáltalán nem bántam meg! Nagyon erős kis gép még mindig. Néha Lumában 4k videókat is vágok rajta. A renderelés nem marad el mérföldekkel az M1 Pro iPademtől. -
bmakszim
őstag
válasz
dzsampi
üzenetére
Nehéz megmondani, a jelenlegi modell már 2 éves lesz szeptemberben. De a miniket nem updatelik túl gyakran. Lassan rebesgetik a frissítést.
Ha engem kérdezel, szerintem tavasszal jön új modell, de max új cput, meg kamerát fog kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- iPad Pro 11 M2 Wifi+Cellular
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest