Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz
alba-regia
üzenetére
Igen, úgy látom, hogy az újraindítás után nem merül annyira. Azért remélem javítják..
-
l.skywalker
titán
válasz
alba-regia
üzenetére
Szintén ugyanez a gondom. Két iPad van a családban és 18.1.1 óta irgalmatlan gyorsan merülnek. Gyanítom fog jönni rá valami fix idővel
-
bok92
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszi az infót! Pl egy Baseus Smooth Writing 2 ceruza nagyon gagyi? Van valami érdemi hátránya a Pencilhez képest? Rajzolni nem szoktam, nagyon ritkán jegyzetelni, de inkább csak ujj helyetti érintésre használom.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
köszi. mindig a nagyobbikra csorog a nyálam, de csak a kicsit merem megvenni...
-
Elektrosokk
veterán
válasz
alba-regia
üzenetére
Sosem èrezted kicsinek a mèretet?
Ezekre a feladatokra inkább alkalmasabb, vagy kènyelmesebb a nagyobbik, vagy nem? Vagy monitorral használod?
-
zaskar
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
"Az M1 Prohoz képest (közel két éves) nem érzem jobbnak az akkumulátor üzemidejét. Ez lehet az intenzív felhasználói szokásaim miatt is."
Ennek gondolom lehet több oka is. Pl.
- az akku néhány feltöltés után éri el végleges teljesítményét
- lehet, hogy az OLED kijelzőnek is nagyobb a fogyasztásaHasználd egészséggel! (Nekem M2 Pro van, egyelőre nem cserélek, talán 1-2 év múlva).
-
válasz
alba-regia
üzenetére
"Nagyon gyors, minden azonnal történik. Az M1-hez képest még ha nem is jelentős a különbség, de érezhetően fürgébbnek tűnik."
Köszi a részletes tapasztalatokat, nekem ez volt az egyik legfontosabb kérdés, szintén M1 Pro-m van, hogy mennyivel lehet gyorsabb. Fotóknál raw feldolgozásnál teljesen rendben volt / van az M1, viszont videónál éreztem már, hogy tekeri a procit. Mondjuk nagyon keveset videózok.
-
válasz
alba-regia
üzenetére
Az Üzenetek app valahogy mindig megkavarodik ilyen átköltözéskor. De nálam van, hogy reboot után is ki-be kell kapcsolnom, hogy synceljen, elég "vicces".
Szerencsére nem győztél meg, hogy váltsak M1-ről

-
válasz
alba-regia
üzenetére
Én nem tapasztalok ilyesmit. Ugyanolyan gyorsnak tűnik, mint újkorában. Gyorsabb, mint a 13 minim szerintem.
-
válasz
alba-regia
üzenetére
Nekem a 17.4 még nincsen fent.. de egyelőre nem érzem hogy lassulna. Reméljük így is marad
-
Angrybird
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszi, az jó, de amit írsz az nem hangzik jól.
-
Angrybird
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Még 15.7.2-őn vagyok vele. Annyit agyalok, hogy frissítsek e. Szerinted? Akku idő romlott? Persze tudom jót kérdezek, épp most panaszkodsz.
-
válasz
alba-regia
üzenetére
2018as iPad Pro az utóbbi 1 évben többet "öregedett", azaz lassították, mint az előző 5 évben összesen ...
de ha már az M1est is basztatják akkor az elég dühítő
-
válasz
alba-regia
üzenetére
igen

szerintem ez az app csak egy demo amúgy, hogy mutassa, mit rakhatnak bele a napló app fejlesztők a saját appjukba majd -
feddel
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
A kérdés jó, kipróbálnám neked ha lenne ilyen raw-om.
Most nagyon iPad őrületben vagyok, tetszik hogy ilyen hordozható eszközzel szinte teljes számítógépes életet lehet élni. Első tabletem, nem győzöm veregetni a vállam hogy jól döntöttem hogy megvettem ezt az Air 5-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest