Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Ádám16
üzenetére
a sima iPad és az iPad Air között alig van különbség, amit egy teljesen átlag felhasználó észrevesz
Ha Air-t akarnál venni, akkor vedd inkább a simát - nem fogsz többet kapni a pénzedért, rakd el zsebre a maradék 100ezret... Szerinted jobban megy majd attól a Facebook meg a Youtube meg a Safari hogy M1 CPU van benne meg NyócGB RAM?
Még a játékok is teljesen jól futnak az utolsó generációs sima iPaden, szóval egyelőre az iPadbe rakott M1 kb felesleges, mindenki ezt mondja. Persze időtálló, de a sima Apple chipek is nagyon azok 
ha viszont meglenne a pénzkeret az Air-re (oktatási kedvezménnyel 230k), akkor simán ajánlom, hogy vegyél Apróról iPad Pro-t - mondjuk 200-250 között már lehet kapni 12.9 iPad Pro 2020-at
na az más liga
12,9" brutál élmény - ilyenem van, hidd el nekem
ez megspékelve a 120Hz Pro Motion-nel
minden lefolyik a kijelzőről olyan fluid az egész
Face ID
4 hangszóróegy élmény vele bármit is csinálni
Az elmúlt években csak iPad Pro-im voltak, nem azért mert nagy művész vagyok és Pencillel bohóckodok, hanem egyszerű azok érik meg. Ha van pénzed vegyed az új Pro-t, ha nincs akkor használtan olyat, amilyenre van - 150k körül kapni 2018 11" iPad Pro-t. Az is nagyon jó készülék.
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Nem vagyok egy nagy IOS/IpadOS guru, de szerintem a 3GB RAM tartalomfogyasztásra bőven elég és ahogy említettem a videó szerkesztés is fluidabb mint egy átlagos win-es laptopon (i5/8GB RAM). Persze ez függ a szoftvertől is, de magam is csodálkoztam, hogy a render is villám gyors volt az Ipad-en. A laptopot nem váltja ki nálam egyéb okok miatt, de nem a hardveren múlik, hanem az IpadOS miatt. Persze ha az ár nem számít, akkor nem kérdés, hogy az Air mindenben jobb és biztosan elég lesz még bármire évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a játékok is teljesen jól futnak az utolsó generációs sima iPaden, szóval egyelőre az iPadbe rakott M1 kb felesleges, mindenki ezt mondja. Persze időtálló, de a sima Apple chipek is nagyon azok