Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whynot?
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Érdekes, hogy releváns dolgokat ajánl neked a youtube. Én akkor mondtam le az előfizetést, amikor nem tudtam vele megértetni, hogy ha kb 75-ször rányomtam arra, hogy az elsőként betett speedzone autós videó nem érdekel, akkor ne tegye be a következőt megint. Egy darabig nagyon szorgalmasan küzdöttem vele, visszaléptem, rányomtam, hogy nem érdekel, megindokoltam, majd elindítottam a következő videót. Hetekig küzdöttem vele. Játék közben háttérben zenét szerettem volna hallgatni, erre 5 percenként öreg skodát tuningoltak nekem. Lehet, hogy a speedzone fizet ezért a youtube-nak, de én nem fogok pénzért szponzorált videót nézni, mert pont azért fizetek, hogy CSAK azt nézhessem, ami érdekel. szóval most használok reklámblokkolót és nem idegesítem magam, ha bullshitet ajánl...
-
consono
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Én is hasonlóan vagyok a YT Musiccal, adták a Premium mellé, azért kezdtem el használni, aztán rászoktam
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között 
-
SharpSA
veterán
válasz
moleculez
üzenetére
Éppen ma néztem meg a YT Premium Family árát a YT oldalán és meglepődtem.
Korábban az Apple áruházában pár hónapig használtuk, ahol ugyebár 3.590 Ft/hó a díj. Aztán mivel annyira nem fontos, átálltam inkább reklám bokkolóra.
Ugyanez a csomag a YT oldalán 2.690 Ft/hó. Azért 900 Ft/hó plusz díj a semmiért, az már különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Logitech MX Master 3S for MAC
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk a Premium is érdekes, mi is családilag használjuk. Az asszony berzenkedett ellene, hogy minek még egy előfizetés, aztán valamikor pár hét után közölte, hogy most már érti, miért jó a Premium, mert online órákon használ YT videókat is, és valami restart után nem jelentkezett még be, alig találta meg a kontentet a reklámok között