Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
volandy
üzenetére
Ahogy az előttem szólók is nyilatkozták, a cerka inkább kézírásra és rajzolásra van, mint navigálásra. Sajna a kézírásom nem a legszebb és rajztudásom sincs, így nekem egyik se igaz, viszont vektorozásra és fotószerkesztésre rengeteget használom.
Néhány héten belül teljesen leváltom a notit iPadre, ha nem itthon vagyok, akkor erről fog menni a cikkírás és a fotószerkesztés (heti 1-2 nap), kicsit azért félek a dologtól, de kíváncsi vagyok, mennyire lesz megszokható.

-
kchris78
veterán
válasz
volandy
üzenetére
a ceruzaval rajzolni lehet, jegyzeteket kesziteni. persze lehet tapizas helyett is hasznalni, az pontosabb. Egerrel nem lehet rajzolni viszont tapizas helyett mukodik, pontosabban, nem a kepernyot bizergalva.
viszont ezek a dolgok nem orokeletuek - ceruzat, smart keyboardot es airpodsot is az vegyen aki 1-2 ev hasznalat utan le tudja irni az arat es ujat venni - ha tonkre epp nem is mennek, de az aksi jo sokat veszit a kapacitasabol (airpodsom 2 eves most es erzem), es azok cserelhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest