Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reag3nS
senior tag
válasz Daffni2 #8284 üzenetére
2004 óta voltam előfizető. Minden egyes hűség lejártánál eljátszották ezt velem. Hidd el, hogy adnak, nekem mindig adtak. Ha értetlenkedett, akkor hívattam a főnökét és elég idulatosan beszéltem sok ügyfél előtt. Van mindig megoldás!
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
MODERÁTOR
-
Gergosz2
veterán
válasz Daffni2 #8287 üzenetére
nekünk sikerült csomagot váltani annak ellenére hogy 10 éve előfizetünk és jövő májusban jár le a hűségindőnk.Pár telefonba belekerült és egy kis szerencsébe , hogy egy értelmes ügyintéző vette fel akkor a telefont.
Bár én is menekülnék az inviteltől, (inkább nem írom le igazából mit gondolok róluk mert valszeg kapnám a bant egy hétre) csak itt sincs más.
Nekem is van egy olyan érzésem , hogy kb abból élnek meg hogy sok olyan terület van ahol csak ők szolgáltatnak és ott magas áron adják a netet, telefont.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Daffni2 #8481 üzenetére
nekünk is sikerült a honlapon feltüntett árat kialkudni, bár ez 4-5 telefonba belekerült és már több mint 10 éve előfizetünk.
Amúgy tényleg szarnak a régi előfizetőkre, a honlapon sem találni olyan csomagot amit nekik ajánlanak, szóval csak telefonon lehet intézni vagy személyesen , de mindkettő kész lutri.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
MODERÁTOR
válasz Daffni2 #8498 üzenetére
Pffff.... Azt mondja, hogy 0,9Mbit a legnagyobb feltöltés! Még azt a rohadt 1Mbps-t sem képesek megadni, meg a 256k helyett is 0,19Mbit! Mintha a fogukat húznák! De az 512k helyett is csak 500-at ad... Illetve ne felejtsük el, hogy ezek továbbra is bruttó sebességek, vagyis ezt sosem fogod mérni a végpontodon!
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Daffni2 #9198 üzenetére
Hát majd meglátjuk hogy is alakulnak majd az árak. Jelenleg ez a veszély nem fenyeget hogy a 25M vagy az 50M net közül válasszak mert jelenleg 15M ADSL a legnagyobb elérhető csomag van itt ahol lakom. Majd akkor kiderül hogy mi mennyi ha fejlesztenek itt is.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
C64
őstag
Miért nem próbáljátok meg a wman internetet. Most kötötték be az utcánkba és igen kellemesek az árak. már csak arra vagyok kíváncsi, hogy használat közben mennyire stabil a sávszélesség...
A cviola utcában egyébként 50M-es invitelre lehet max előfizetni 2 éves "szivatás-nyilatkozattal" havi 9190-ért... jelenleg 9990 ft-ot fizetek a 15M-ért már 3 éve. Rabló banda
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
waterphone
tag
válasz Daffni2 #9341 üzenetére
Nálunk csak az van.
Ex fibernet hálózaton + kábeles net vs. T-Home csomagok.Túl vagyok már 3 ügyintézőn + 2 üzletkötőn, és egy nem reagáló ügyfélkapus próbálkozáson az esetleges fejlesztésekkel kapcsolatban, de eddig teljes a sikertelenség.
Viszont a nagy "T" árai jóval magasabbak ezért érdekelne mennyire gáz az analóg adás pl. HD ready tv-n. Szinte kizárólag sport közvetítéseket nézünk, mert filmnézésre inkább WD HD TV-t használunk, ahol a minőség már nem kérdéses.
[ Szerkesztve ]
-
waterphone
tag
válasz Daffni2 #9343 üzenetére
Néztem a Mindig TV ajánlatokat is, de ott elég soványka a sportadó kínálat.
Gyakorlatilag nem sok mást nézünk azonkívül.Az Invitel ajánlatban az a vonzó hogy családi tv csomag (abban van minden sportcsatorna ami érdekes) + 10/2-es kábelnet = 7490/hó, de fél évig csak fele díjat kell fizetni a futó akció szerint. Persze 2 éves hűséggel ami nem rövid. Viszont így 2 évre összesen 157.500-at kell kifizetni. A jelenlegi szerződésem továbbvitelével a T-Home 240.000 / 2 év ahol 5 mbit-es net.
A világ mai állása szerint ez már jelentős különbség.Csak a minőség kérdése nyugtalanított, de ha azt mondjátok hogy 37"-os HD ready plazmán
nem lesz annyira gáz akkor az jó hír.[ Szerkesztve ]
-
andras117
csendes tag
Szia,
én is így voltam egy pár hete, ahogy te. Felhívtam őket többször is. Elmondtam az ügyfélszolgálaton, hogy régi ügyfélként akarom a tutit én is, mint az új ügyfelek.Erre láss csodát, először visszahívtak, hogy régi ügyfél vagyok, milyen rendesen fizetek régóta, most már lehetne 5 Mbit/sec is rézdróton kevesebb pénzért. Egy hétre rá megint felhívtak, hogy tképpen beköthetnék az optikai kábelt is, 25 megával csak 500 Ft-tal nő a havidíjam, a rézdrótot pedig felejtsük el.
Itt voltak, bekötötték, működik, 23-24-et tudja is. -
kabe2006
csendes tag
válasz Daffni2 #9452 üzenetére
Sajnos az új zte router nem tudja a no-ip.org-ot, ha így rádugom a tp-linket, ami már tudja, akkor a zte-től kapott ip-re frissíti a no-ip.org-os címet, ami ugye nem jó.
Ezért ha le tudnám kapcsolni a router részét és csak modemként tudnám használni a zte-t, akkor a tp-linkkel be tudnék tárcsázni és így már jó lenne. -
Degeczi
nagyúr
Ez tényleg vmi elképesztő...
Az érvényes szerződési feltételeik listaára szerint (eléggé a végén, 31. oldal) a Mixer3 Net25-öt (25/5 net, 62 csatornás családi IPTV csomag, telefon) 11890-ért adják.
Ugyanakkor rögtön a nyitóoldalon reklámozzák, h új ügyfeleknek 2 évre szerződve 5990-ért adják ugyanezt, még ingyen meg is fejelve egy amúgy 500 Ft-os kiegészítéssel, amivel az Inviteles vezetékes számok 0 Ft-ért hívhatóak egész nap, +egy 700 Ft-os csomaggal, ami választhatóan még 5-7 TV csatornát ad, és fél évre még ezt is megfelezik, 2995 Ft-ra!
Vagyis egy új ügyfél fél évig negyedannyit fizet, mint egy akár évtizedek óta hűséges, utána már "csak" a felét - és még akkor is több kedvezményt kap: ekkora mocsok cég nincs még egy, az biztos...
-
powerup2
addikt
válasz Daffni2 #9680 üzenetére
Jah végül is lehet kérni olyan cuccost mivel a kocsiba több típus van eddig zyxel volt nekem most cserélték zte-re sok különbség nincs a kettő között de az tuti hogy a wifi hatótáv gyenge mind2-nél .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Daffni2 #9686 üzenetére
Azért írtam a külső hdd-t ha azzal is szaggat akkor a beltéri egység a szar vagy az FW nem megfelelő rajta az ilyenhez .
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz Daffni2 #9690 üzenetére
Neked akkor VDSL van csak a feltöltés miat gondolom amúgy tényleg nem mindegy hogy milyen emberkével beszélünk a túloldalt .
-
fireman
tag
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Daffni2 #9777 üzenetére
Szia!
Igen Halásztelek.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?