Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Várható valami fejlesztés Veszprém megyében , Veszprém terültén kívül?
Itt gondolok a Veszprémtől 10-15 km-re lévő településekre.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8088 üzenetére
nálunk ilyen soha sem lesz
Rohadt nagy szemétség
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8095 üzenetére
én is reménykedek, UPC-nek kb 2km kábelt kell kihúznia és akkor elérhető lenne a120mb-netjük is.
Reménykedek.
-
Gergosz2
veterán
Na az invitel megint hozta a formáját:
Felhívtuk őket tegnap , hogy új csomagot szeretnénk a 10 éve meglévő helyett.
A honlapon ugye ha beírod a címet , kiadja hogy milyen csomagok érhetőek el nálatok.
Jó megtettük , ki is választottuk a legnagyobbat a MIXER XL csomagot amiben a telefon+internet 7500 ft lenne havonta.Oké Hétfőn fel is hívtuk őket, de az ügyintéző azt mondta meg kell néznie elérhető-e minálunk ez a csomag, majd visszahívnak.Már itt gondoltam hogy ez nem lesz könnyű menet , bár már megszoktuk.
Hát csak nem jött válasz így felhívtuk őket , de azt mondták még most sem tudják így várjunk holnapig.Oké.
Ma 17 órakor fel is hívtuk őket okulva a tegnaoiakból.
Megkérdeztük az ügyintézőt sikerült-e valamit intézketdni. Érdemi válasz nem nagyon kaptunk de inkább a lényegre kérdeztünk rá:
Lehet-e ezt a csomagot nálunk kapni és elvileg lehet mert a honlap azt állítja.Hát mondanom sem kell a válasz nem
Szóvá is tettük , hogy akkor miért írják ezt az interneten, de nem is az ő hibája,
de ami a legidegesítőbbaz egészben ,hogy 5 mb-es netet kínált havi 8500 ft -ért.Szóval gratula!
-
Gergosz2
veterán
válasz LeslieG Jr. #8192 üzenetére
Épp tegnap sikerült egy kevésbé értetlen ügyitézővel beszélnünk, és megrendeltünk egy 10 MB-s csomagot telefonnal együtt havi 6500-ért.
De felénk is fejleszthetne már valaki.
-
Gergosz2
veterán
válasz Reag3nS #8285 üzenetére
van megoldás , csak eléggé unja az ember ha kb tízszer felhívja őket és mind a tízszer más ajánlatot adnak, és persze mindegyik drágább mit a reklámban szereplő.
Nekünk is 6,5 k csomagra lazán bemondta az ügyintézű hogy az nekünk csak 8,5 k -ért járna
-
Gergosz2
veterán
válasz Daffni2 #8287 üzenetére
nekünk sikerült csomagot váltani annak ellenére hogy 10 éve előfizetünk és jövő májusban jár le a hűségindőnk.Pár telefonba belekerült és egy kis szerencsébe , hogy egy értelmes ügyintéző vette fel akkor a telefont.
Bár én is menekülnék az inviteltől, (inkább nem írom le igazából mit gondolok róluk mert valszeg kapnám a bant egy hétre) csak itt sincs más.
Nekem is van egy olyan érzésem , hogy kb abból élnek meg hogy sok olyan terület van ahol csak ők szolgáltatnak és ott magas áron adják a netet, telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8319 üzenetére
már házalnak is?!
-
Gergosz2
veterán
válasz InvitelGuide #8355 üzenetére
kb két hete írtam neked de választ azóta sem kaptam
-
Gergosz2
veterán
Tegnap járt le a 15 munkanap azaz 3 hét amin belül hozniuk kellett volna egy modemet meg egy vezetékes telefont meg persze a sávszélességet is meg kellet volna emelniük.
Hát ez nem történt meg, de én fogadni is mertem volna , hogy ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #8435 üzenetére
Na nekem már teljes mértékben elegem van az Invitel "szolgáltatóból".
Lássuk csak miért:Július 5.-én nagy kínszenvedeések (kb 4-5 telefonhívás ) után sikerült elintézni , a jelenlegi 1mb net helyett 10 mb lesz.Azért nem 15 mb- mert elvileg a hálózat nem bírja el.
Jól van mondom ez is előrelépés már.
Várunk -várunk de csak nem jön meg a beígért modem és vezetéknélküli telefon és a tegnapi nappal le is járt az a 15 munkanap amin belül jönniük kellett volna.
Ma fel is hívtuk őket , hogy mégis mi a helyzet.
Első hívásnál az ügyintéző azt mondta várjunk majd visszahív minket rövidesen.
Na ezt a mondatot hallva tudtam , hogy én várhatok jövő eddig akkor sem hívank vissza.
Így is lett , 4 óra elteltével sem csörrent meg a telefon így megint felhívtuk őket, hogy mégis mi a stájsz.Na itt jön a meglepi invitel módra:
Az ügyintéző mondja , hogy az általunk kötött csomag a ma 12:20 időponttal tárgytalan lett.
Jó oké de megkérdeztük mit is jelent ez magyarul.Jön a válasz , hogy nálunk még a 10 mb-es net sem érhető el!
Na mondom , magamban már sejtettem , hogy ez lesz.Meg is kérdeztük rögtön akkor mégis mi a fane érhető itt el , hiszen mégsem Mucsajpusztán lakunk a mocsár közepén, mindössze 11km-re Veszprémtől.A válasz az volt , hogy 10 perc múlva visszahívnak. Eddigre már tudtuk mit jelent ez a mondat úgyhogy nyomatékosan felhívtuk az ügyintéző figyelmét , hogy a tíz perc múlva felhívlak ne az legyen , hogy mi hívjuk őket fel egy óra múlva.
Na kb 10 precmúlva jött is a hívás : nálunk csak 2 max 2,5 mb-es internet érhető el.
Na nézzük mi is a tanulság:
Ennyire egy nemtörödöm céget ahol ilyen hozzánemértő ügyintézők vannak még nem láttam.
Hihetetlen milyen mértékben tévesztik meg a vásárlókat , hogy miért is, na lássuk:Ugye van nekik egy honlapjuk ahol ha bírom címem kidobja mit is kaphatok én a pénzemért. Meg is tettük és ezt dobta és dobja ki nekük a mai napig:
A képen jól látható ,hogy nekünk is kínálja 15 mb-es csomagot, de több m int egy hónapba és leglább 10-15 telefonhívásba került mire rájöttek , hogy mifekénk csak 2 mb-es lehet.Azt hiszem írni fogok a fogyasztóvédelemnek is mert valljuk be ez nem normális dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8470 üzenetére
hát kb nálunk is akkor lesz
De akkor már én nem fogok itt lenni meg remélem az invitel sem(#8472) jozsi252
Amúgy beállítom a mixernél invi oldalán hogy kapjak ajánlatot, bejelölöm a netet meg a telefont és nem ad ki semmit nekem
Az az oldal mehetne a kukába egyenesen, az egész egy nagy megtévesztés!
Olvasd el ezt a hsz-em azt megtudod miért.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Daffni2 #8481 üzenetére
nekünk is sikerült a honlapon feltüntett árat kialkudni, bár ez 4-5 telefonba belekerült és már több mint 10 éve előfizetünk.
Amúgy tényleg szarnak a régi előfizetőkre, a honlapon sem találni olyan csomagot amit nekik ajánlanak, szóval csak telefonon lehet intézni vagy személyesen , de mindkettő kész lutri.
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8492 üzenetére
cirka félmillió lakosú kisváros.
-
Gergosz2
veterán
válasz Intruder2k5 #8494 üzenetére
hát így sem kicsi azért!
-
Gergosz2
veterán
ma sem hívott vissza az Invitel
-
Gergosz2
veterán
válasz Gergosz2 #8437 üzenetére
Történések a hsz óta:
Pm-ben írtam InvitelGuide fórumtársnak , hogy mégis , hogy lehetségez ez amit a hsz-ben leírtam.
Ő kért tőlem egy címet és telefonszámot(amin az előfizetés van) és még az nap jött egy futár , hogy megnézze mi is a gond errefele.
A szerelő a Penta KFT-től jött és bemérte mennyire is képes a vonal.
13,6 mb/sec-et mért feltöltésre nem emlékszem.Mondta , hogy 10 mb csomagot ajánja mert 1306-nál valószínű szakadozni fog.
Oké , hívtuk az invitel , hogy módosítsuk a csomagot mert azóta már meg lett rendelve a 2 mb csomag. Egy darabig kb 4-5 napig 2 mb-s volt a net(2,17 le 0,6 körül fel).
És ma emelték meg 10 mb-sre:
Hogy mi is volt a probléma:
MI az elsők között fizettünk elő ADSL internetre .
Akkor adtak egy modemet amit azóta nem is cseréltek ki , így hiába mérték be a központból , modem csak 3-4 mb-et bírt.
Meg a szerelő azt is modta , hogy a új helyre dugtak át minket(ez kicsit zavaros volt nem is értettem mert sietett.)Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Gergosz2
veterán
Veszprém környékén másnak is sz*r a net? Baromi sokszor megszakad meg droppol össze vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest