- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakegyroli
csendes tag
Tegnap este le reszeteltem a routerem rendesen így végre hozzátudtam férni a beállításokhoz mert eddig nem tudtam a jelszót. De viszont most nem tudok rácsatlakozni a netre, végig nyomtam a kis next next varázslót de az nem nagyon segített én meg advanced settingbe nem tudom mit kell üresen hagyni és mit kell állítgatni. Wifit végre sikerült beállítani más csatornára mert azt olvastam hogy az zavarhat be a routernek, megnéztem a házba több wifi is 6oson volt.. Viszont ha felakarok csatlakozni DNS hibát ír gondolom valami rossz a beállításokba. Hogyha valaki nagyjából letudná írni mit hova írjak be mit hagyjak üresen az nagyon jó lenne mert most nincs net.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs