Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Focke-Wulf
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Net-portal a szolgáltató. Hogy milyen előfizetés? Nem igazán tudom mire gondolsz, korlátlan adatforgalom és 5 MB le 1 fel, vagy 0,5 fel, nem tudom pontosan. Modemen keresztül jön, nem vifis.
Csatlakoztatnám, elkezdi tárcsázni, felhasználó nevének és jelszavának ellnőrzése és érvénytelen felhasználónév vagy jelszó üzenet. Természetesen nem változtattam se a jelszón se a felh. néven semmit már évek óta és egyik napról a másikra lett ilyen. XP-m van, SP3. Ilyenkor ha beírom újból a felh. nevet és a jelszót, akkor se jó.
Átdugom laptopba, ott simán csatlakozik. Visszadugom PC-be és ott is simán. De csak így, laptop után.
Mit nézzek meg még esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PayPal
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hegesztés topic
- AMD FX
- Eredeti játékok OFF topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest