Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
Egy olyan problémám lenne, hogy mikor internetezek, akkor a böngészés lassú, de a letöltés és a feltöltés jó(, de van amikor gyors van amikor lassú a böngészés).

Internet Explorer 8 vagy Mozzila vagy Google Crome ezeknél mindegyiknél ezt csinálja.
Törölni szoktam a sütiket, de a legtöbbször ez sem ér semmit.
A gépen Eset Smart Security van, illetve Spybot van, de néztem más kémprogram keresőket mint a Spyware Terminátor és a Malewarebytes, de ezek nem találtak semmit. (csak a Spybot szokott
, de akkor se lesz jobb --> szóval a gép nem lassú csak a böngészés).
Néztem, hogy valamilyen futó program megy-e, de a processzort nem fogja le semmi.
A szolgáltatóm a Diginet, és ha tesztelem a sebességet, akkor elég lassú a fel- illetve letöltés, de amikor ők tesztelték, akkor jó volt nekik.
A kérdésem az lenne, hogy mi okozhatja ezt, és mi lehet a megoldás???
A választ előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest