Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
jilian
addikt
Helló!
Adott egy T.home -os internet csomag 30 Mbit/s -mal.
Ha elindítok valami letöltést a böngészőből, mp3... netán egy torrentet, de még a speedtest is jól mutatja a letöltési sebességem. Tehát megvan a 30 Mbit.
Viszont!
Sajnos az FTP elérésem nagyon gáz, egyszerűen nem tudok letölteni a sávszélemmel.
Jobb esetben ~ 1 Mb -tal jön de inkább ~ 500 Kb.
Érdeklődtem a szervernél, azt mondta, hogy nála minden jó, nincs felőle korlát. (képet is kaptam, hogy neki jön max.-on)
Beszéltem a T.-s "szuper szervizzel", mivel gondoltam FTP korlátot kaptam, de azt mondták, hogy olyan, hogy "FTP korlátozás", nincs:: -köztem és a szerver között lesz valami fennakadás.
De mi lehet?
Próbáltam, hogy mind a két TV-t lehúzom, csak a gép van a routerben, semmi változás.
A net meg nincs túlterhelve mert gondolom akkor torrentel sem tudnék 3 Mb -tal letölteni...
Amit még megpróbálok holnap egy gyors win 7 reinstall.
Esetleg a routerben kéne valamit megnézni/állítani?
Tanácstalan vagyok.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mégsem lesz Sony autó
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iOS alkalmazások
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- i7-8700K / ASUS Z370-E / GTX 1080 Ti komplett gép
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest