- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az alapértelmezett kereső probléma akkor kipipálva. Ellenben van egy nagyobb gondom, ami már több hónapja jelen van: a win10-nél rendszerint tűnnek el újonnan hozzáadott könyvjelzőim. Egyszerűen olyan, mintha egy korábbi szinkronizációval felülírná a gépen lévő Kedvencek mappa tartalmát.
A fő bajom az, hogy ez ellen elkezdtem úgy védekezni, hogy rendszeresen manuálisan elmentem a gépről külön felhőbe, aztán mikor helyreállítottam egyszer, akkor előbb kitöröltem a könyvjelző mappákat, utána illesztettem be oda. Az eredmény az, hogy a gépen megvan minden könyvjelzőm, ellenben a WP-s telefonon egyetlen sincs! Próbáltam már kézzel szinkronizálni telefonon, újraindítani, akkor sincs. Hála a win10 fantasztikus könyvjelző szinkronizációjának IE alatt!
-
törölt tag
Most akkor gyakorlatilag semmilyen kiegészítő nincs így már az Explorerhez, mert az az oldal megszűnt létezni, másikat pedig nem látok helyette. Ez aligha véletlen, mindenesetre jól illik abba az erőszakos hadjáratba, ahogy a 10 felé terelik a népet.
-
törölt tag
IE 11 alatt nem tudok más keresésszolgáltatót hozzáadni, egyszerűen néhány napja mintha törölték volna azt az oldalt, ahol többek között a google-t hozzá lehetett adni.
Egyéb módszer van-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Napelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest