- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
AeSDé Team #1541 üzenetére
+1 az automata váltásra
egyedüli negatívuma, hogy az a áltáskori árfolyam kockázat kezelése miatt nem tudod a teljes összeget levásárolni, de ez részemről az éves újra súlyozások miatt amúgy sem gond, ill. ha valaki a VWCE/EUNL/SXR8-ba teszi 100%-ban a pénzét, akkor ott meg a tört részvény megoldás még erre is. -
nort_on
senior tag
válasz
Én mindig előre váltok, az a kb 800 forint bőven belefér a 2000 forint havidíjba, és így 100% el tudom költeni, nincs elhatárolás és kétszeri (háromszori) vásárlás. Sokkal tisztábbak a tranzakciók. Settlement csúszásba még nem ütköztem, beutalás után 1-2 órán belül mindig el tudtam költeni a pénzt. De kinek mi.
-
Blaymoira
tag
válasz
0,03%-al rosszabb az árfolyam, de nem fizetsz külön jutalékot és nincs settlement-re várakozás
-
válasz
jobban jársz, ha automatán vált.
-
peetie1
aktív tag
válasz
AeSDé Team #1529 üzenetére
Nincs ingyen ebéd, az az összeg valahol minuszban jelentkezni fog. Ha részletesen átnézed az activity statementeket, nem írja hogy minuszban van a főszámla? Azt nem tudom a tbszen csinál e ilyenkor esetleg kényszer likvidálást...
De ha minden hónapban akkora vásárlásokat csinálsz, hogy alapból túl vagy a 2000Ft díjon, az meg normális, mert ugye akkor nincs mit levonjon pluszba.
-
Moleman
addikt
válasz
AeSDé Team #1524 üzenetére
Nekem 2023 óta van náluk TBSZ-em, és még tőlem se vontak semmi.
#1526 TCr
Nekem általában nincs a főszámlán semmi, de gondolom mínuszba menne, ha vonnák, aztán meg kiabálnának miatta. Vagy levonhatnák, mikor épp beutalok, de olyankor sem szokták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Villanyszerelés
- UniFi UNAS 2 és 4 néven jönnek az Ubiquiti hálózati tárolói
- Építő/felújító topik
- Home server / házi szerver építése
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16 (PHN16-71) i9-13900HX / RTX 4060 / 16GB / 1TB / 16 165Hz Garancia 2027.09
- HP ELITEBOOK 845 G8 - AMD Ryzen 5400U/16GB/256SSD//VEGA/14.0" FHD Bang&Olufsen hang laptop
- Longines Hydroconquest L37824766 szürke, férfi 43mm eladó
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Eladó Commodore 64 Dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest