Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben, újabb kínai csoda.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
Moleman
üzenetére
Hm, nem tudom, a felületen nem láttam, hogy lehet választani currency-t.Az tuti, hogy most ment egy oda-vissza pénzváltás, forint van a főszámlán, de forintot se tudok helyezni TBSZ-re (360 Ft az elérhető egyenleg).szerk.: megjelent, de mi ez a fedezeti hitel szöveg, miért van megbontva?

-
Ádám16
addikt
IB-n belefutottam abba, hogy váltottam a főszámlán HUF-t EUR-ra, de így nem tudtam TBSZ-re befizetni (csak HUF-t lehet, nem tudtam).
Visszaváltottam a pénzt, főszámlán HUF-ként is van megjelenítve, pozi transzfernél TBSZ-re viszont nem mutatja ezt a HUF összeget.
Mi lehet a gond? Várni kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen processzort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest