Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Simia
junior tag
válasz
Sztenly
üzenetére
A Revolut->IBKR ingyen utalás megy.
A kérdés tehát az, hogy fel tudod-e tölteni a Revolut-ot a saját bankodtól kártyával.A tippem az lenne, hogy igen, fel tudod tölteni.
Elképzelhető, hogy a Revolut panaszkodni fog, ha a feltöltött összeget egyből továbbutalod, de elvileg figyelmeztetnek mielőtt tiltanak, szóval egy próbát megér...
Esetleg a Revolut-os topicban is rá lehet kérdezni, hogy milyen szigorú ez a "looping" ellenőrzés mostanában... -
Moleman
addikt
-
kovaax
őstag
válasz
Sztenly
üzenetére
Beregisztrálod az IB számláját a saját neveden, és elutalod, de nagyon vigyázol, hogy jól legyen kitöltve a közlemény (a számlaszám és a név közül kihagyod a / jelet, mert a webkincstáron nem lehet azt felvinni, tehát mondjuk "U12345678 Jakab Gipsz"). Én így utaltam már forintot és eurót is MÁK-ból IB-be.
-
Joe123
senior tag
válasz
Sztenly
üzenetére
1. Nyitsz egy Wise számlát, oda utalod ki kincstárból, onnan 50 ezrenként pöcsörészve ingyenes, IB felületről indítható.
2. Nyitsz egy Revolut számlát, kincstárból mostani bankszámládra utalsz, annak a bankkártyájával feltöltöd Revora, onnan ingyen elutalod IB magyar számlaszámára. (Ha többször eljátszod, Revo nyavíkolni fog, nekem is nyekegett pár kör után, hogy ezt a gyakorlatot fejezzem abba, mert csúnya dolog.)
3. Nyitsz kettőt a fent említett bankmonitoros ingyenes számlákból, oda tolod ki kincstárból és ingyen beutalod IB-re. (Ezekkel a számlanyitás a plusz macera illetve havonta körbe kell rajtuk utaztatni az ingyenességhez elvárt lóvét, ha csak nem érkeztetsz rájuk rendszeresen amúgyis annyit amennyi kell.)
Én ezeket a megoldásokat tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest