- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Sztenly #2089 üzenetére
A Revolut->IBKR ingyen utalás megy.
A kérdés tehát az, hogy fel tudod-e tölteni a Revolut-ot a saját bankodtól kártyával.A tippem az lenne, hogy igen, fel tudod tölteni.
Elképzelhető, hogy a Revolut panaszkodni fog, ha a feltöltött összeget egyből továbbutalod, de elvileg figyelmeztetnek mielőtt tiltanak, szóval egy próbát megér...
Esetleg a Revolut-os topicban is rá lehet kérdezni, hogy milyen szigorú ez a "looping" ellenőrzés mostanában... -
Moleman
addikt
-
kovaax
őstag
válasz
Sztenly #1730 üzenetére
Beregisztrálod az IB számláját a saját neveden, és elutalod, de nagyon vigyázol, hogy jól legyen kitöltve a közlemény (a számlaszám és a név közül kihagyod a / jelet, mert a webkincstáron nem lehet azt felvinni, tehát mondjuk "U12345678 Jakab Gipsz"). Én így utaltam már forintot és eurót is MÁK-ból IB-be.
-
Joe123
senior tag
válasz
Sztenly #1734 üzenetére
1. Nyitsz egy Wise számlát, oda utalod ki kincstárból, onnan 50 ezrenként pöcsörészve ingyenes, IB felületről indítható.
2. Nyitsz egy Revolut számlát, kincstárból mostani bankszámládra utalsz, annak a bankkártyájával feltöltöd Revora, onnan ingyen elutalod IB magyar számlaszámára. (Ha többször eljátszod, Revo nyavíkolni fog, nekem is nyekegett pár kör után, hogy ezt a gyakorlatot fejezzem abba, mert csúnya dolog.)
3. Nyitsz kettőt a fent említett bankmonitoros ingyenes számlákból, oda tolod ki kincstárból és ingyen beutalod IB-re. (Ezekkel a számlanyitás a plusz macera illetve havonta körbe kell rajtuk utaztatni az ingyenességhez elvárt lóvét, ha csak nem érkeztetsz rájuk rendszeresen amúgyis annyit amennyi kell.)
Én ezeket a megoldásokat tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest