- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
Sztenly #2089 üzenetére
A Revolut->IBKR ingyen utalás megy.
A kérdés tehát az, hogy fel tudod-e tölteni a Revolut-ot a saját bankodtól kártyával.A tippem az lenne, hogy igen, fel tudod tölteni.
Elképzelhető, hogy a Revolut panaszkodni fog, ha a feltöltött összeget egyből továbbutalod, de elvileg figyelmeztetnek mielőtt tiltanak, szóval egy próbát megér...
Esetleg a Revolut-os topicban is rá lehet kérdezni, hogy milyen szigorú ez a "looping" ellenőrzés mostanában... -
Moleman
addikt
-
kovaax
őstag
válasz
Sztenly #1730 üzenetére
Beregisztrálod az IB számláját a saját neveden, és elutalod, de nagyon vigyázol, hogy jól legyen kitöltve a közlemény (a számlaszám és a név közül kihagyod a / jelet, mert a webkincstáron nem lehet azt felvinni, tehát mondjuk "U12345678 Jakab Gipsz"). Én így utaltam már forintot és eurót is MÁK-ból IB-be.
-
Joe123
senior tag
válasz
Sztenly #1734 üzenetére
1. Nyitsz egy Wise számlát, oda utalod ki kincstárból, onnan 50 ezrenként pöcsörészve ingyenes, IB felületről indítható.
2. Nyitsz egy Revolut számlát, kincstárból mostani bankszámládra utalsz, annak a bankkártyájával feltöltöd Revora, onnan ingyen elutalod IB magyar számlaszámára. (Ha többször eljátszod, Revo nyavíkolni fog, nekem is nyekegett pár kör után, hogy ezt a gyakorlatot fejezzem abba, mert csúnya dolog.)
3. Nyitsz kettőt a fent említett bankmonitoros ingyenes számlákból, oda tolod ki kincstárból és ingyen beutalod IB-re. (Ezekkel a számlanyitás a plusz macera illetve havonta körbe kell rajtuk utaztatni az ingyenességhez elvárt lóvét, ha csak nem érkeztetsz rájuk rendszeresen amúgyis annyit amennyi kell.)
Én ezeket a megoldásokat tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest