- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
Semmilyen email nem jött.
Ahogy fentebb írtam Performance and Reports menüben a Tax documents alatt nincs semmi:There are no tax forms available for 2025.
Megnéztem a tbsz számla alatt is esetleg valami bug miatt de ott sincs.Érdekelne a többiek véleménye mindenki megkapta már vagy ez változó?
Esetleg valahol be kell állítani, hogy elkészüljön a Hungarian Tax Statement? -
-szabi-
addikt
-
Moleman
addikt
-
fuser123
csendes tag
Szerintem ez a része csak "védelmi lépcső" az IB részéről: ők figyelmeztettek nem egyszer; mint kiderült, valótlan adatokat adtál meg; stb...
Ilyen előzményekkel van csak esélyük Amcsiban, ahol minden piszlicsáré dologért perelnek... Meg is értem őket, ha ez az indíték.
(De számomra akkor is nonszensz a "tapasztalat" része.) -
Cyberslider
őstag
-
avl
senior tag
-
avl
senior tag
-
avl
senior tag
kicsit kiegészítve a szamolas: arra az esetre, hogy Randomtol vagy egyeb modon elérve ERste juti 0,35% + Revolutra feltöltes dijmentesen vs.
transzfer 10e / papir, es IBKR-nel eladást akarva, azaz ott is lenne 0,05% juti(a jutalekkülönbseg igy 0,3%, ami 10e Ft-nak 10e / 0,003=3,333m HUF-nyi esetén felel meg) a díj nehany összegnyire:

mondjuk egy 10m-nyi ETF esetén nem olyan kicsi a 20e dijkülönbseg ezen feltetelek menten; 4 ilyen ETF es 80e ...eldönthetö, hogy megéri-e kicsit (??) csatározni
-
avl
senior tag
, megvannak valahol a szamolashoz szükseges infok, vagy mindenki maganak?
pl.: HUF-os papir transzfere …% / + min.. ., eladasa…., atutalas / Revolutra feltöltes
€-s ETF ….
persze ez amkor nekem lesz aktualis, maskepp lehet
NYESZ-em is ott van, azert nem siettem transzferrel + macera miatt; NYESZ majd transzferrel allamkincstarhoz megy, előtte azon mindenkepp el kell majd adnom a nem allamkincstarkompatibilis papirokat -
avl
senior tag
-
gyuszos
tag
-
avl
senior tag
a kérdés engem is foglalkoztat, de nem sürgösen, mert 2027-ben Erstenel lejaro TBSZ-t akkor majd megszüntetem es 2028 elejen (ahogy elerhetö nehany januari munkanap utan) IBKR-hez kell mennie az összegnek ...ami nehany 10m HUF-nyi lesz, es mondjuk 50m HUF esetén 0,35% is 175e HUF - raadasul egy resze HUF, masik € lesz.
Revolutra feltöltes nem jo ?
-
-szabi-
addikt
-
crocy
tag
-
-szabi-
addikt
Nem is emlékszem ilyen opcióra a regisztrációnál.
Mikor kértek feltöltést én wise-al csináltam mert az volt a legegyszerűbb.
Kissé láma kérdés de a felület bonyolultabb, mint vártam.
Most kellene egy számlaszám, hogy pénzt utaljak be. Azt melyik menüben találom?
Pénzt visszautalni csak fognak majd ahonnan beutaltam vagy megadható másik számlaszám? -
kissandris
csendes tag
Köszönöm, igen, ezen mentem-megyek végig, de a ticketre az IB annyit írt, hogy lépjek be, és ott megtalálom a számlaszámot, de csak az U kezdetűt sikerült. A K&H sem volt a helyzet magaslatán egyelőre, ezért kérdezem az erstét. Remélem a keler számból megoldják végül (azt megadta az IB support), vagy lelevelezik egymással.
-
Kasya
nagyúr
-
gyuszos
tag
-
Janusz001
őstag
-
Simia
junior tag
Hát igen. A TBSZ kezelés egy kupleráj IBKR-en...
Tavaly is bugos volt, most is bugzik az egész.
A múlt héten írtak, hogy rollovereljek, nem volt olyan gomb.
Aztán lett gomb, de a szöveg rajta rossz volt. Mindegy, megnyomtam, kijelentkeztetett.Most kaptam megint új levelet, hogy rollovereljek már, és hogy mit is kellene pontosan csinálnom. Na, az nem működik. "No valid receiving account".
Csináltam ticketet, remélem röfögnek rá valamit... -
Simia
junior tag
Hú, régen volt ez...
Azt hiszem portálon tételesen nem látszik, bár mintha ott is lenne külön cash meg settled cash a számlád "balances" szekciójában.IBKR desktopon viszont ha minden igaz a Portfolio -> Balances -> Market value szekcióban devizánként mutatja, hogy mennyi az adott deviza teljes értéke és mennyi abból settled.
-
Gabesz87
veterán
-
Gigicuci
senior tag
-
Simia
junior tag
-
Memo96
csendes tag
Igen, megadtam az összeget, amit szerettem volna utalni, majd kértem az utalási adatokat. De a saját IBAN számot nem kellett megadni. Utalási adatokban pedig forint utalás miatt az IBKR magyar számlaszámát kaptam meg, Revolutról pedig oda indítottam az utalást. Egy nap alatt be is érkezett. Jelezték, hogy látják, meg is érkezett az összeg, csak zárolják. Majd ezt követően amint beküldtem nekik a bizonylatot, kb. 10 percre rá már fel is oldották és szabad számlapénzként elérhető lett.
-
axioma
veterán
-
Oktaan
csendes tag
-
Joe123
senior tag
-
Blaymoira
tag
-
menpee
aktív tag
-
kovaax
őstag
Naptári hónap a hónap, és nekem pl. az első tört hónapra nem számoltak fel díjat (2023 decemberében nyitottam a számlát, hónap végén érkezett meg a összes TBSZ az Erstétől, és február 2-án vontak TBSZ díjat először).
De pl. márciusban eladtam az egyik TBSZ-en mindent, és feltörtem, jóval 2000 HUF fölött volt a költség, mégis levonták a teljes 2000 Ft-ot április elején. Megreklamáltam, azt mondták, hogy dolgoznak az ügyön, majd az 1 éves évfordulón rákérdezek megint, vagy nem. Úgyhogy kb. a hónap elején létező TBSZ-eket nézik csak, hogy van-e, és volt-e rajta valami költséged.
-
kovaax
őstag
-
nort_on
senior tag
De ennek mi értelme? Max, ha beutalsz forintot, átváltod, és kiutalod (havi 1 ingyenes) az EUR-t mert máshol akarod befektetni.
Ha IBKR és TBSZ a cél, akkor a TBSZ-re vezesd át a forintot és ott válts, így az a kb 800 Ft lejön a 2000 forint havidíjból. Normál számlán nincs ez a "kedvezmény".
-
Moleman
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 7a
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, megvannak valahol a szamolashoz szükseges infok, vagy mindenki maganak?