- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
Hú, régen volt ez...
Azt hiszem portálon tételesen nem látszik, bár mintha ott is lenne külön cash meg settled cash a számlád "balances" szekciójában.IBKR desktopon viszont ha minden igaz a Portfolio -> Balances -> Market value szekcióban devizánként mutatja, hogy mennyi az adott deviza teljes értéke és mennyi abból settled.
-
Memo96
csendes tag
Igen, megadtam az összeget, amit szerettem volna utalni, majd kértem az utalási adatokat. De a saját IBAN számot nem kellett megadni. Utalási adatokban pedig forint utalás miatt az IBKR magyar számlaszámát kaptam meg, Revolutról pedig oda indítottam az utalást. Egy nap alatt be is érkezett. Jelezték, hogy látják, meg is érkezett az összeg, csak zárolják. Majd ezt követően amint beküldtem nekik a bizonylatot, kb. 10 percre rá már fel is oldották és szabad számlapénzként elérhető lett.
-
Blaymoira
tag
Árfolyamban van 0,03%
https://www.interactivebrokers.com/en/pricing/commissions-spot-currencies.php
-
kovaax
őstag
Naptári hónap a hónap, és nekem pl. az első tört hónapra nem számoltak fel díjat (2023 decemberében nyitottam a számlát, hónap végén érkezett meg a összes TBSZ az Erstétől, és február 2-án vontak TBSZ díjat először).
De pl. márciusban eladtam az egyik TBSZ-en mindent, és feltörtem, jóval 2000 HUF fölött volt a költség, mégis levonták a teljes 2000 Ft-ot április elején. Megreklamáltam, azt mondták, hogy dolgoznak az ügyön, majd az 1 éves évfordulón rákérdezek megint, vagy nem. Úgyhogy kb. a hónap elején létező TBSZ-eket nézik csak, hogy van-e, és volt-e rajta valami költséged.
-
kovaax
őstag
-
nort_on
senior tag
De ennek mi értelme? Max, ha beutalsz forintot, átváltod, és kiutalod (havi 1 ingyenes) az EUR-t mert máshol akarod befektetni.
Ha IBKR és TBSZ a cél, akkor a TBSZ-re vezesd át a forintot és ott válts, így az a kb 800 Ft lejön a 2000 forint havidíjból. Normál számlán nincs ez a "kedvezmény".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest