Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én a havi konyha költéseket is a Revo-ról intézem, hó elején feltöltöm a büdzsére szánt kerettel és azzal fizetek boltban, neten (be van téve Google Wallet-be és NFC). Szóval nem ez az egyedüli tranzakcióm, rendszeresen használom akárcsak egy fő bankszámlát. Netes előfizetések is mennek rajta, időzített deviza váltások vannak beállítva, stb. Annyira nem nehéz ezt kivitelezni. Igazság szerint annyira megszerettem hogy az OTP mobil app-ot alig használom már bármire
Most már 1+ éve így csinálom (akkor szoktam rá mikor az OTP számlacsomag váltás valami nevetségesen sokáig tartott és bankkártya nélkül maradtam hetekre), IBKR utalást pedig év eleje óta végzem rajta keresztül, eddig nem szóltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest