Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én a havi konyha költéseket is a Revo-ról intézem, hó elején feltöltöm a büdzsére szánt kerettel és azzal fizetek boltban, neten (be van téve Google Wallet-be és NFC). Szóval nem ez az egyedüli tranzakcióm, rendszeresen használom akárcsak egy fő bankszámlát. Netes előfizetések is mennek rajta, időzített deviza váltások vannak beállítva, stb. Annyira nem nehéz ezt kivitelezni. Igazság szerint annyira megszerettem hogy az OTP mobil app-ot alig használom már bármire

Most már 1+ éve így csinálom (akkor szoktam rá mikor az OTP számlacsomag váltás valami nevetségesen sokáig tartott és bankkártya nélkül maradtam hetekre), IBKR utalást pedig év eleje óta végzem rajta keresztül, eddig nem szóltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest