Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simia
junior tag
válasz
pictigjis #1501 üzenetére
Meg is jött a teszt kiutalás (egész gyorsan) és tényleg egy Citi bankos küldő számla van rajta valami generált közleménnyel.
Én úgy emlékszem utaltam befelé, de attól sóherebb vagyok hogy ezért fizessek is.
Lehet, hogy ez még abban az időben volt, amikor még volt magyar beutalós gyűjtőszámlájuk, mondjuk akkor meg tényleg nem a litván számra utaltam.Na mindegy, ha már felmerült a kérdés, akkor megnéztem a beutalást:
Wise-tól nem tudtam a litván IBAN-ra utalni (felismerte a bankot, de azt megmondta hogy Litvániába ez nem fog menni), a CIB sem működött HUF utalásnak, ott csak technikai hibákat dobált (Item rejected), CIB deviza utalásnak tudtam rögzíteni, de azt biztos nem csináltam, és nem küldtem el, szóval nem tudom mi lenne a költsége...
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SIEMENS TQ513R01 Teljesen automata kávéfőző EQ500 Integral/Fekete Kivehető víztartály 15 bar
- LG OLED Evo G3, 65,''col, 4K
- Gyönyörű Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) 49MM, natural titan, garanciális 2027.11.04-ig, üzletből
- HP Probook 450 G3 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest