Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem nyúltam bele a lecsóba, úgy néz ki...
Bár lehetséges, hogy a Hőfök miatt gecizik. 5 perc után beleáll. 65 fokig elmegy, majd hibát dob a prime.
tegnap néztem 10x333-on 1.2V-on is, de fel sem állt a rendszer. Valszeg a deszka...
12.5x266 1.225Volton megy neki, de 20 perc után kilőttem a prime, majdnem elértük a 70 fokot. Nem szeretem kínozni. Valszeg belekerül a proci egy P35-ös giga deszkába, majd ott megnézem 1.35Voltal mit tol. Azért a 3.6GHz tutkó meglesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fagy53
nagyúr
Felesleges két stab teszt progit egyszerre futtatni, mert nem növekszik kétszeresére a terhelés! Időben fog elhúzódni a móka, így hosszabb ideig tart, de nem lesz annyival megterhelőbb mint várnád.
Az IntelBurnTest terhelése több mint elég és rövid idő alatt végzel is vele, persze a listáknál a Prime95 félóra az elfogadott, ha még így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A hűtő egy Freezer 7Pro-,lehet kevés.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)