- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Az a baj a PC-zéssel, (legalább is ha nem kifogyhatatlan a büdzséd) ha fejlesztesz egy részegységet mindig lesz egy legszűkebb (lassabb) keresztmetszet, amit fel kell hozni a többi szintjére.
-
Gorneck
legenda
Nincs ott semmiféle öngól...az öngóól inkább az, hogy nincs normális marketing és paletta...ha most bármilyen MS telót akarnék venni nem igazán van mit választani...így nem lehet piacot tartani vagy nyerni...
Az OS részemről kurvára rendben van...nálam nem nagyon volt semmiféle anomália...megy teszi a dolgát, gyorsan jól...ami volt és van igényem azt tudja...az is igaz nem vok geek, de vannak elvárásaim...amihez az ios és wp áll a legközelebb...mivel eszem ágában sincs túlárazott telót venni így maradt a WP...
Nagyon remélem hamarosan érkezik vmi új paletta náluk amiben több réteg is megtalálja a számára a legmegfelelőbbet...
Nem nagyon szeretnék lemondani a winről teló fronton...sem. -
F34R
nagyúr
válasz
zoltanz #50383 üzenetére
Az osszes Google-s Nexus jo. Valaki mindig azt varja mert a gyartoi android modositastol a falra maszik lasd Samsung, HTC. Azt ugye erzed hogy Droidos Nokiat csak a hulyek fognak venni. Nagyon kar hogy a brand eltunkt, mert addig voltak jo Lumiak is. Viszont MS ongolt rugott ezzel a kozos Windows platformal.
-
zoltanz
nagyúr
Nem tudom, eddig valakinek a farvizén haladtak, Samsung, LG-stb a Nexus-szal.
A Droid nem rossz Os, de mint telefonmárka (Google- Nexus) még annyira sem lesz húzónév mint a Microsoft-os Lumia (Nokia sorozat).
Egy Sony hasonló mellett sztem nehéz lesz labdába rúgni, nem beszélve róla, hogy jön a Droidos Nokia. Mondjuk eleinte ha nem lesz nyereség, azért nem mennek csődbe. -
zoltanz
nagyúr
Google Pixel telefonja is akkorát fog zakózni mint a Windows Phone-k?
-
Gyuri27
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Régen Quake3-aztam, azért tényleg nem hülyeség a magas FPS (~50-100) és a normális egérpad sem.
-
Gyuri27
félisten
-
zoltanz
nagyúr
Haver mondja egy kisebb infó cégnél dolgozik: A tulaj szerint szarul megy a bolt, a dolgozókat 4 órára jelentik csak be (minimum 8-10 órát melóznak)
Azért főnök évente vesz új Mercit (15 milla), nyaralás Balin, télen pihenés Svájcban, 2 hetente Wellness . iPhone, iPad, MacBook a legújabb persze(félévente csere). -
Gorneck
legenda
válasz
shteer #50366 üzenetére
HW-t azt megértem...ennél sokkal komolyabb "réteg" telókat kellett volna kiadni...szélesebb skálán...folyamat uptodate-nek kéne lenni...ami ment is nekik egy dbig, de mostanában semmi...
Viszont az OS-t nem értem...és most nem az appokról beszélek...mert nem használok extrákat...vagyis azt használom ami a telón van...exchange használata a többihez képest nálam kb perdöntő...én se buggal, se laggal se semmi extrával nem találkoztam...Excel/Word most már nem napi szintű, illetve lecsökkent nálam a használat céges levelezésre és viberre...
A 735 helyett nem tudom mi lesz a köv telóm (megszoktam a QI-t)...droid hulladékaival nem szennyezem magam. Szifonra meghát minke...se nem gördülékenyebb se nem jobb...sőt...nálam a céges levelezés nagyon röcögött...mondjuk szebb képeket csinált, de kb ennyi.Mondjuk az is igaz Én nem irodának használom a teló...sztem be fogom izzítani az E51-em újra.
-
shteer
titán
válasz
Gorneck #50364 üzenetére
a kettő együtt, + a még mindig gyatra store kínálat, a fejlesztőkre szarás, a felhasználók többszörös pofánfosása, hitegetés, ígérgetés aztán lófax, majd egy bugos W10M beta, hibajelentésekre pislogás, félkész mindennapi használatra alkalmatlan retail W10M, de most már így majdnem 1 év után legalább kéthetente jön javítás csak azzal együtt újabb bugok.
végül a gyártás leépítése, kínálat szűkítése, új telefon meg a kanyarba sincs. de legalább a nokiát elföldelték, keksz jár érte.
én túl sok esélyt adtam nekik (3+1 év), 1 másodpercre se bántam meg, hogy léptem. zsebbe nyúlós sztori volt de azóta gondtalan a telefonhasználat.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
darál0w #50354 üzenetére
Az egész arra jó, hogy tereljék a figyelmet. A 4 mrd-s szavazás került 11-be. Haverok cégei meg plakátoltak jó pénzért. Ráadásul ez vélemény nyílvánitó népszavazás. A magyar kormányra se kötelező érvényű a végeredmény. A pláne meg az, hogy aki nem akar annak nem kell befogadni senkit. Csak mivel az eu a közös javak és a közös szar elvére épül. A javakat mo meg rendesen kiaknázza csak a szarból nem kell. Szóval a terhek közösek. Aki nem fogad be senkit pénzzel támogatja a többieket.
Olyan ez, hogy zabálni mész. De semmit nem viszel, nem is fözöl, nem is mosogatsz. Csak zabálsz. -
Gyuri27
félisten
Majd akkor megyek ha megkérdezik a következőket is:
-akarok-e ilyen magas áfát
-akarom-e, hogy mikor a világon mindenhol csökken az üzemenyag ára itthon emelkedjen
-akarom-e a trafikokat
-akarom-e, hogy 100 milliárdokat költsenek stadionokra
-akarom-e, hogy ilyen alacsony legyen a minimál bér
-akarom-e, hogy egyszeri gázszerelők 4 év alatt milliárdosok legyenek
stb-stb -
8th
addikt
Szavazás letudva. Vágtak egy fejet a népek amikor faszig festékes munkásruhában tiszta retkesen beállítottam a sok vénember közé. Össze is súgtak a sorban mögöttem én meg közöltem, hogy bocsánat de ma is dolgozom és tudtommal nem az operabálba jöttem hanem csak szavazni. Már félórája hazaértem de szerintem még mindig én vagyok a beszédtéma. Falu ...
-
F34R
nagyúr
válasz
Gyuri27 #50345 üzenetére
Azert nem mert Amazon free regisztralsz, de a Prime egy fizetos szolgaltatas ami nincs is Magyarorszagon.
Amugy jo cucc, mert pl a futar ha Angliaba vagy par ora alatt odaer a csomaggal (amenyiben van lerakata valahol az Amazonnak) es nyomonkovetheted. Igy gyakorlatilag olyan mintha te mentel volna el erte.
Nah igen ez lemondhato es visszafizetik a penzed, de akkor is lemarkolja a bankszamladrol a penzt. -
zoltanz
nagyúr
Jó reggelt, hétvégét!
Kumisz!
-
zoltanz
nagyúr
Kreatívkodtam kicsit( a fali kép 1mx60cm.)
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #50335 üzenetére
Nincs is átképzés. Meg akinek esze volt külföldre ment 4-5x annyi pénzért.
A legnagyobb gond meg a mobilitás hiánya. Bár mérnökökre ez nem annyira jellemző mert jó a fizu.
Egyszerű melós nem nagyon tud pestre vagy dunántúlra menni. Hiába kap 150k-t vagy kicsit többet.
Több mint felét elviszi az albi és a rezsi. Az úgynevezett szállók és munkás szállók meg. Pff.
Ki a faszom akar 3-4 embert a szobájába?
Haver volt kint ausztriába a kenguruk földjén. Volberg tartományba. Szaros konyhai kisegítő volt. A szállón mindenkinek volt egy kis egérlyuka (aki akart mehetett a csajával, pasijával az ugye olyan szoba volt). Persze konyha, fürdő közös, de az nem tré. A lényeg, hogy legyen egy kuckó amibe el tudsz húzodni és nem kell kerülgetni, szagolni senkit. Ja és free net volt. Szóval a cégeknek se siránkozni kéne. Sőt a megoldáson se kell agyalni. Mert tőlünk nyugatabbra ezt már feltalálták. Normális fizetés, normális lakhatás és normális hangnem a melóhelyen. Ennyi. Csak hát ez itt abszurdisztánba soha nem jön el.A 3 napos gari nem változott. Eddig is volt lehetőség megnézni, hogy 3 napon belül miért döglött be. Csak nem nagyon majomkodott vele senki. Gondolom volt egy-két luzer elkurta majd cseréltette 3 napon belül.
-
Gorneck
legenda
Jaja, sajna egyedül maradtam bent (javítok van még mellettem még1 mérnök, de Ő a semmit se ér katba tartozik...) és nagyon sok melóm van...szal alig alig érek rá fórumozni, csak ha nagyon kell vmi....
Azért pár éve még nem gondoltam volna, hogy eljön az az idő mikor nincs elég munkaerő mert annyi szabad pozi van...
És egy xaros infó mérnököt nem lehet összevadászni...
(#50332) Gyuri27: Sajna nem vmi aktív mostanában...de ha jól sejtem ez már nem az a 3 napos gari, ami régen volt...
-
Gorneck
legenda
Iponba mennyire intézik gyorsan a 3 napon belüli gart? Meet azon kívül, hogy azt írták elkezdték a folyamatot sok infót nem látok...
-
Gyuri27
félisten
Kell egy ilyen poló. -
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
Kölcsönadjam a gépem a PH!-nak? Lehet lassabb, de nem nincsenek benne "mikro" lagok.
-
Gyuri27
félisten
-
F34R
nagyúr
Vegyetek Op3-t
-
zoltanz
nagyúr
Kipróbáltam egy Windows Phone-os telót. Akinek nem kell sok alkalmazás, (fontosabbak vannak rá) és olcsón akar jó teljesítményű mobilt annak megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest