Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Tetettem az iPhone-ra én is üvegfóliát. (gumitokban is van)
Időben, mert azt mondják a sima fólián a ragasztó kikezdheti a kijelzőt, ha fél évnél tovább van rajta. (az üveg bármeddig maradhat, még repedten is.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #49994 üzenetére
Én nem tudom ki mit várt. Viszont normális ember nem gondolta, hogy egy kb 100 dodós vga lenyom majd mindent. Kb erre számítottam. Sőt a hitman meg is lepett. Ezért írtam, ha a többi dx12 cím alatt is ez lesz akkor mondhatjuk, hogy jó ár érték arányú a cucc. Arról nem beszélve, hogy az újabb driverekkel az ujabb játékok gyorsulni is fognak. Meg ugye ez egy gyári kártya. Érdekes lehet a gyártók mint mutatnak 480 témában.
Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #49993 üzenetére
nem szar a 480 a 970 túl jó már 2 éve
a piros szemkötősök viszont többet vártak. meg akik bagóért eladták a tavalyi vga-t.
én pont ennyire taksáltam, amit ígértek (a hungarisztáni árakat kivéve)1070-ben van egy nagy árcsökkentési lehetőség, ha lesz elég gpu.
1060 dx12-ben is kb hozza majd szerintem az rx480-at, de drágább leszszerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #49992 üzenetére
Oké. Megint megy az oltás ezerrel. Csak nem tudom mire.
Majd térjünk vissza erre mikor az nv kidobja a hasonló áru vga-it. Bár gyanítom azok dx 12 alatt egy rakat szarok lesznek, ha az 1070 se tudott elhúzni.
Majd lehet jól megmagyarázni, hogy már pedig a 480 akkor is szar az 1060-t meg maga a teremtő szarta és ajándék az emberiségnek.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #49990 üzenetére
A nyítóár nálunk? Ki a tögyet érdekel ez az elfuserált ország? Kb senkit.
Ott a teljesítmény. Ott az ár euban, dollárban. Mindenki szürje le amit le akar.
A címek most már dx12-ben jönnek ez a releváns. Főleg ha minden dx12 cím alatt így megy a kártya.Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
-
shteer
titán
-
zoltanz
nagyúr
Popcorn, snack, chips, gyöngyödző sör bekészítve estére?
-
zoltanz
nagyúr
Ha holdtöltékben számolnák az éveket már 500 éves lennék. 28 nap agy ciklus.
-
8th
addikt
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
Hová fajul a világ. Monor, cigánysor. 7éves kiscsávó lekéseli a 9 éves kiscsávót mert az nem adja neki oda a labdát. Szó nélkül lapockán szúrja hátulról egy labda miatt. Elég fasza. A szülőket azért megnézném.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
Mi van itt? Semmi?
(#49959) shteer: Már megoldottam.
-
8th
addikt
válasz shteer #49957 üzenetére
Van olcsó géped? Egy idősebb kollégámnak kell netezni facebookozni és ilyesmi egyszerű felhasználásra.
-
8th
addikt
Na most lett tele a pisilőm az apróval. Az utóbbi néhány évben micsoda emberek vannak itt öregem. Eladó közli, hogy nincs garancia a gépre "engem nem véd semmi, ha mondjuk kilopod a procit vagy a RAM-ot." WTF? Eszednél vagy ember? Mondom neki legalább három napot adjon mivel nem biztos, hogy kézhezvétel napján rögtön ki tudom próbálni a gépet és azért csak futtatnék minimum egy memtest + hds felület teszt párost. Erre: "Nem értem ezt a szőrszálhasogatást, mert ha 30eFt-ért adnám, joggal várnád el a kifogástalan - újjal megegyező - állapotot." szó sem volt az esztétikai állapotról sőt korábban írtam is neki hogy esztétikai hiba nem probléma. Majd elkezdte sorolni xy alkatrész mennyit ér a gépben hűtő vas árban. Na ott esett le, hogy ez egy lehúzós újmagyar. Érted, szőrszálhasogatás, hogy hibátlan terméket szeretnék vásárolni. És újabban csak ilyen eszement eladókkal van tele az apró. Garanciát nem ad mert meglopom de az, hogy ha ő elküld 5kg krumplit egy dobozban a gép helyett én meg mehetek a faxomba az rendben van. De garancia az nincs mert meg akarom lopni. Bazdmeg. És akkor még beszól, hogy ez a piac törvénye. Felénk ezt úgy hívják, hogy lehúzás átverés átbaszás cigánykodás. Eladok valamit ami vagy működik vagy nem és amit a másik látatlanban kénytelen megvenni de semmiféle garanciát nem vállalok rá. Ha bármi gond lenne vele vagy kicsomagolásnál atomjaira hullva potyog ki a dobozból gondolom azonnal zsigerből nyomná a piti bizniszelős sablon lerázó dumát, hogy nálam még jó volt. Gerinc nélküli lidérc.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
[link] Mit lehet erre mondani. Végignéztem és az agyvérzés kerülget...
-
8th
addikt
-
Gyuri27
félisten
[link] Sír a lelkem.
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Az anyád! Összetöröm a malacperselyt. [link]
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
Akarok egy 64 GB SSD-t rendszernek, most ugyanannyi mint a 128-as. Pedig -30%-os áron venném.
-
zoltanz
nagyúr
Nálunk van kerítés festés akció,meg az előszobát, konyhát bombázzuk szét. Aztán járólapozás csempézés, bútorozás...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest