- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Köszi! Azért csináltam még mást is.
shteer
Én a router-el küzdöttem, tele van a környék Wifi-vel most a 9-es csatornára állítottam, itt nincs interferencia/lassulás, hasít.
Gyuri27
Kis pálinkázás jól jönne már.
-
Gyuri27
félisten
-
kicsigeri
senior tag
[link] Ezek a kártyák mire valóak, és mi a rákért ennyire drágák?
-
Gyuri27
félisten
-
kicsigeri
senior tag
Rájöttem hogy szeretek veszélyesen élni, ezért levettem az üvegfóliát a telefonomról, és tokot se használok 😂😂😂
-
zoltanz
nagyúr
Kisfiam mi leszel ha nagy leszel?
- Katona.
- De hisz azt bármikor lelőheti az ellenség.
- Akkor ellenség. -
Gyuri27
félisten
Oepre fogorvos? Mi?
Én egy csóró suttyó vagyok (meg a környéken kb mindenki). Meg kemények is vagyunk.
De ilyen helyre mi se járunk.
Biztos van olyan fogdoki aki sztk keretein belül is jól dolgozik (sőt van battán találkoztam 1-2-l de az más világ), de inkább felejtő.
Amúgy meg mo jobban teljesit. Élet pálya a dokiknak (csak tudnám miért van az eü-ben mindenhol és minden területen hiány. Az meg nyilván véletlen egybeesés, hogy kint több a magyar doki mint itthon).
Kitartás.Amúgy nem mondtam, hogy egy fogad legyen az is mindig fájjon?
-
8th
addikt
válasz
darál0w #51743 üzenetére
Fogorvoscsaj a sajátján kívül még két körzetet visz mert azokon a kistelepüléseken évek óta nincs saját fogorvos. Ha csak fogkövet leszedetni mennél vagy tömés cserére több hónapos várólista van. De ezt még meg is értené az ember de fájós pofával simán elküldnek, hogy gyere vissza két hét múlva az kibaszott meredek. Reggel körbetelefonálom a város többi fogorvosát a problémámmal aztán vagy jó arc lesz valamelyik és azt mondja gyere el hülye gyerek a kialakult helyzetre tekintettel ellátlak oep keretre vagy Dopeman stílusban tenyerét dörzsölve elreppelik a virítsd a lóvét című eposzt és rámb*sszák a telefont. Egy dolog biztos, így nem maradhat. Megbolondulok úgy fáj. Ismételten vicces éjszaka elé nézek. Múlt éjjel sem aludtam egy percet sem. Most sem fogok.
-
8th
addikt
Az érzés amikor egy fájdalomtól átvirrasztott éjszaka után egykedvűen közlik a gyulladt sajgó pofájú pácienssel, hogy leghamarabb március 29.-én azaz 16 nap múlva tudják fogadni a körzeti fogászaton az megfizethetetlen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
darál0w #51736 üzenetére
Várjá cimbi várjá.
Szoksz. Oké. Mit?
Az, hogy leírnak valamit és nem úgy müködik?
Azt, hogy Ők nem tartják magukat ahhoz amit leírnak?
Azt, hogy megmagyarázzák hogy hülye vagyok?
Szóval van itt némi tudathasadás. Pont mint az országban. Igazad van.
No majd csak lesz valahogy és majd csak lesz valami.
Tudod vannak örök dolgok. A pleb, a közösség, az emberek. Oldalak, fórumok, moderátorok jönnek és mennek. A felhasználó örök. Na ez a nem mindegy.shteer: szamuráj te vakegér (most jelen pillanatban (már több min 2 éve) ronin státuszban).
Azért hihetetlen kemény vagyok. Utoljára 2014 augusztus végén voltam nővel. Dzsá he. Annál is keményebb vagyok mint gondoltam.
-
Gyuri27
félisten
Mekkora egy zsákos vagy. Édes istenem.
A ph új ban rendszere remek.
Mo azaza ph jobban teljesít. De tényleg.
[link]
Itt az iromány.
Az ottani számokkal számolva azelítéltakarom mondani a sehonnai bitang ember (ezt nem én írtam ám, hanem valami költő, jó én is költök, de nem úgy). A 7 nap alatt 70-hszt tud írni. Napi 10-t.
Ez van oda írva. Nem én találom ki! Mellékes infó, hogy a nap 24 órából áll (mondjuk ez szép dolog lássuk be), de nem 0-24 egy nap. Hanem a ban időpontja + 24 óra.
Ez mind szép. Meg jó. Meg fasza.
Csak került egy kis porszem a gépezetbe. Ugyanis a mostani rendszerrel a 70 hszt csak egy esetben és csak matematikailag lehet összehozni.
Kérdezi az egyszeri ph felhasználó (aki bűnös állat, elnézést az állatoktól), hogy osztán uram bátyám miért?
Hát mert az első 24 órában a rendszer engedi a megengedett (fenti példánál maradva 10) hozzászólást megírni. De azzal a lendülettel minden hsz-hez hozzá rendel +24 órát.
Így keletkezik egy anomália (jelentsen a szó bármit is). Az okosak már kitalálták. A szépeknek meg leírom.
Tételezzük fel (vegye elő mindenki az abakuszt), hogy a bant 14.00 órakor kaptad (kaptam, kaptuk, kaptátok stb-stb). Akkor másnap 14.00 óráig tart egy ban nap.
Ha az a valaki (akiről a himnuszban a balsors jut eszünkbe) nem 14.00-kor írja meg az összes hozzászólást.
Hanem (galád és előre megfontolt szándékkal később) akkor a +24 óra hozzárendelése miatt. A következő nap 14.00-tól az azt követő 14.00-ig nem tudja megírni a neki járó (még mindig a fenti példát használjuk!) 10 hszt. Mert a rendszer nem engedi, hiszen nem telt még le a 24 óra (az írást követően, és itt el is felejthetjük a ban időpontját). Minél később írja a hozzászólásokat annál kevesebb hszt tud írni a következő napon. Ez csak az első nap (a száműzetésben). A további napok további csúszás, és hszt kisesést eredményeznek (amit persze a modortalan cudar magának köszönhet, ezt szögezzük le).
Emiatt a csúszás miatt jelentősen kevesebb hszt fog tudni írni azszerencsétlen pára, akarom mondanijó képű deli vitéz aki a büntetés hatálya alatt áll. Sőt az a faramuci helyzet is elő állhat (mint velem, ha elirom az összes hsz-t most), hogy két azaz kettő napig nem tudhszt gyártani, francokattevékenyen részt venni a fórum életében.Ezzel a csekély problémával ( azaz, hogy a leírt rendszer nem klappol a valósággal) megkerestem az engem banoló (hála neki, hogy a jó útra terelt) moderátor urat.
Aki először nem értette a problémámat. Aztán, hogy később értette és érdekelte vagy sem. Nem tudom. Átirányított a rendszert megvalósító házigazda úrhoz.
Akinek szintén ecseteltem a problémámat. Ő sem értette. Hosszan levelezés és matekozás után. Megállapítást nyert, hogy minden jóindulata és segítőkészsége ellenére nem barátom a matematika (ami tényvalóság kéremszépen, nem állíthatom, hogy nem, mikor meg de).
Viszont az elmélet és a gyakorlat különbözőségére magyarázatot nem tudott adni.
Aztán annyiban maradtunk, hogy az urak ezzel nem tudnak (pedig biztosan akarnak) mit tenni.
Azaz fogadjam el ami van.
Viszont én ugye agyas vagyok. Nem hagy nyugodni, hogy ha nekik (ők) nem kötelező a leírtak szerint eljárni, cselekedni. Akkor az egyszerikötekedő fráterfórumozó. Miért kap kap bant amikor így cselekszik?
Az uraknak elmondtam (mer én ilyen őszinte ember vagyok, de már egész kis korom óta), hogy blogot fogok írni erről. Hátha jön valaki aki sokkal okosabb mint én (ez mondjuk nem nehéz) és elmagyarázza vagy nekem, hogy a két rendszer mégis csak egy és jóvanazúgy. Vagy nekik, hogy a két rendszer nem ugyanaz és nem jó ez így.
Az egyik úr azt mondta oké mehet. Illetve még, hogy forduljak egy harmadik (még nagyobb úrhoz).
A másik úr nem találta jó ötletnek és óva intett tőle.Nos ennyit szerettem volna mondani tisztelt bíró úr (ja várj ez nem az).
A továbbiakat meg meglátjuk. -
8th
addikt
[link]
Már aki ugye gyuri?
-
8th
addikt
Elkezdtem nézelődni a régebben feltöltött képeim között és ...
Bocs Gyuri. Komolyan. Majd visszavághatsz de még midig sírok ezen a két képen. -
Gyuri27
félisten
LOL
Milyen jól müködik ez az új hsz megvonásos rendszer. Ja várj. Nem.
Az a lényeg, hogy ami rád vonatkozik azt tarts be.Tegnap délután ugye beszürkültem. Elfogyott az 5 hsz. Ugye 15.59-kor kaptam a büntit. Azaz minden nap 16.00-kor kellene legyen 5 hsz irási lehetőségem. Amit a rendszer ki is jelez. Este kilenc múlt. Van még 2 hsz-m (ugyanúgy mint délelőtt, kora délután és délután).
Szóval érdekes dolgok ezek.
Amúgy meg ne aludjatok má he. Én kaptam bant nem ti.
-
8th
addikt
-
8th
addikt
Mást is zaklat privátban.
-
8th
addikt
válasz
darál0w #51707 üzenetére
Kitiltás helyett: a hozzászólási jogosultság fórumszintű korlátozása / megvonása is lehetővé válik.
Ha jól értelmezem privátban lehet kommunikálni a korlátozottal. Már nem úgy korlátozott hanem... na érted.
-
zoltanz
nagyúr
Gyuri megráztad a ban án fát a modiknál?
Én veled vagyok, lázadjunk mi rabszolgák. -
F34R
nagyúr
Aptimusz neked volt ugye PC-A05FN?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest