- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haver faterja (63) vett egy gépet. Áthozta, hogy telepítsem már fel és ezt azt rakjak rá neki (vlc office stb). Mondom oké. Mikor mondja hogy csak 28k volt a gép majdnem dobtam egy hátra szaltót. Még dvd író sincs benne azt úgy kellett külön megvenni plusz 3,5k-ért amihez persze se dobozt se zacsit de még csak egy qrva sata kábelt sem adtak. Kezébe nyomták az öregnek és vigyed paraszt. Ház full karcos itt ott a csupasz fémig leütve róla a festék az előlap lötyög rajta és olyan redvás belül, hogy majd belehánytam amikor lekaptam az oldalát. Pontosan Ugyanez csak no odd kiépítés. 28k + 3,5k op rendszer nélkül full dzsuvásan. Alszom rá egyet és holnap lehet felkapom az öreget és visszavisszük az egészet a fenébe. Rendesen lehúzták ezzel a tipikus németből selejtezett 12k-s konténeres géppel. Nagy cigányok ezek a kalocsai boltosok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- PayPal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest