Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spilett
csendes tag
Üdv!
Le tudnád írni ennek "a srác telepítés utánn minden exe fájlnak egyenként beállította az XP SP 2 kompatibilitást és Futtatás Rendszergazdként" megoldásnak a pontos mentetét?? Ugyanis én is most váltottam Win7-re, nekem is HP Scanjet 2200c-m van, és nekem sem működik...
XP alatt a hozzáadott HP PrecizionScan LTX progival használtam, de működött közvetlenül pl. a photoshop beolvasásnál is, vagy karakterfelismerő programmal is. És ezek mindegyikét szeretném használni a jövőben is, ha lehet.
Előre is köszi! -
kingabo
őstag
"Te melyik lapról beszélsz?"
Szerintem ott lyúzer error lesz, atomos meg c2d-s gépek is simán mennek a 20as tápcsatival, saját tapasztalat. (azért kellhet a +4 ér mert bizonyos esetekben nagy áramok mehetnek a kábelen és így oldották meg ennek a csökkentését, ld: fizika)
"Az atomnak nem is kell plussz energia!"
Ha ezt nem ebben a topikban mondtad volna...
A gclf(2)-n van olyan csati és KELL is, mivel ezen még a proci a plusz csatiról kapja a tápot, míg a Te lapodon már az alaplaptól.
-
kingabo
őstag
"Eszembe jutott, korábban egy külföldi fórumon olvastam, a srác telepítés utánn minden exe fájlnak egyenként beállította az XP SP 2 kompatibilitást és Futtatás Rendszergazdként.
Kipróbáltam és szépen működik a Scennerem Windows 7 alól.Érdekes, hogy az XP SP2 kompatibilitási módba telepítve nem ugyanaz az eredmény, úgy nem működőképes."
Persze, mert a drivernek admin jog kell, hogy a hardverhez kernel szinten hozzá tudjon férni. Ha az uac-t kikapcsolod, akkor a 2. módszer is működni fog (elvileg). -
canniball
nagyúr
"A ventik akkor kapnak három kivezetést, ha szabájozhatóak."
Attól hogy a venti szabályozható az alaplapi csati nem lesz az..."sazabi kolega, akinek válaszoltam modta, neki olyan lapja van amin van Pata csati."
Szerintem ő a GCLF-ről beszélt."Itt is azt mondják!
[link]"
A GSEJT-re ugyanezt írják mégis csak noti IDE van rajta. -
canniball
nagyúr
"Az intel oldalán található leírás alapján a D510MO lapnak nincs ata portja."
Mert nincs is."...a INTEL D510MO iNM10 tipusú lapon viszont van."
Ez érdekes, mert egyrészt ilyen nevű lap az Intel oldalán nincs, másrészt (mint írtad) az iNM10 a chipset neve (amin nincs ATA, csak SATA)."Az intel oldalán található hívatalos leírás alapján a proci venti a szabályozott!"
Az általad megadott link nálam nem jön, de idéznék az általam korábban letöltött TechSpec.-ből: The chassis fan header supports closed-loop fan control that can adjust the fan speed and is wired to a fan tachometer input."Itt a képeken egyértelműen látszik."
Mi látszik? -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"...elfogadható árkategóriába ez az alaplap még nyerő."
Ha nem sürgős én a helyedben várnék kicsit míg itthon is (tényleg) elérhető lesz a D510MO. Ugyan az sem egy csoda ehhez képest de pici előnye azért van."A HP szkenneremnél huzták meg a határt annó a Vista megjelenésekor..."
Mármint Vistahoz még volt driver vagy már ahhoz sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest