Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, köszi!
Nagyobb singlethread előnyre számítottam. Úgy tűnik a 12100F nem tudja annyira kifutni magát mint a nagytesói a tuning környezetben a tesztekben.
Az 5. gen ES Broadwell-nek még nem jött el az ideje hogy cseréljem.Érdekességképpen néztem a Haswellek és Broadwellek memóriasebességét per core.
Vagy 5 féle procival találkoztam vegyesen.
Mindről elmondható, hogy olvasásban 8 magon elérheti a maxot(55-68GB/sec), írásban pedig már 4 magon a maximális értéket(45-60GB/sec). Az mindegy hogy akár 16 magos a proci.
Egy maggal kb. 14GB/sec -et tudnak olvasni, 20GB/sec-et írni.Az Anandtech szokta ezeket tesztelni. Sajna az Alderlakenél még nem tette meg. A Sapphire Rapidsnál valszín kielemzik majd ezt a részt is.
Arra számítok hogy az AlderLake ebben erősebb, és egy magon is eléri a maximális memóriasebesség egy nagyobb részét.Az M1 procik pl. ebben ultra erősek. Azok 1 magon elérik közel a maximumot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM4 Setup! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest