Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz
MPowerPH #860 üzenetére
Úgy tűnt mintha felülbírálta volna a 36-os szorzót. Utána amikor a biosba kiléptem ott is 33*100-at mutatott, annak ellenére hogy manualban továbbra is 36 volt beálítva. Remélem nem valami hibás szériát fogtam ki az alaplapból.
Lehet paranoia az ugrálgatástól való félelem, úgy gondolnám -a tévedés lehetőségét fenntartva- hogy ilyen apró alkatrészeknek esetleg jobb a "statikusabb" terhelés mint a túlzottan "dinamikus".Várom a fogyimérések eredményét, köszi a fáradozásod.
( Kicsi a mozgás itt, nem sokan engedhetik ezt meg. Én munkára használom javarészt, sokat is dolgoztam érte, ugyanakkor kicsit lekiismeretfurdalást is éreztem hogy az átlagfizetés háromszorosáért veszek alaplapot-procit-ramot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest