- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #6034 üzenetére
pont a napokban szereztem be egy ilyen cuccot
en egy Be Quite Shadow Rock CPU kulert pattintottam ra, mert az lefele fuj es eri a VRM bordait is a szello, szandekosan nem is toronyhutot vettem hozza
az az adapter keret nekem is benne volt a kit-ben, de addigra mar megvettem a SR hutot, szoval aki occsobban szeretne kihozni annak nem muszaj
berakva meg nincs a gepbe, de vmelyik nap meglesz az is
rohadt olcso, most 57k-bol 4x8GB DDR4-l meg lehet venni a 6c/12t CPU-val egyutt, de ossze lehet rakni 8c/16t technikaval is, de mivel single CPU-s deszka, a 16xx v3-s CPU is jo bele, mivel a SMP mukodesre nincs igeny
[link] most ~40k a X99 deszka + Xeon 2620 v3 + 2x8GB DDR4 kit + es [link] ~17kHUF hozza meg 2x8GB DDR4
annyi RAM-l mar el lehet kavirnyalgatni, itthon csak a 32GB RAM kerulne ennyibe
esetleg ha vkinek igenye van ra, akkor a PCIEx1-be betolhat egy USB TypeC PCIEx1 bovito zsugat is az ebay-rol [link] , hogy tenyleg up-to-date legyen minden tekintetben, hiszen a Haswell core sajat koraban meg PCIEx4 M2 sem volt, es ezen most az is van mar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest