Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Ahhoz, hogy egy alaplap működjön egy CPU-val, az alaplap BIOS-ában benne kell lennie az adott CPU mikrokódjának. Az előbb is ezt írtam és szerintem elég konkrétan fogalmaztam. Teljesen mindegy, hogy a CPU mit tartalmaz, az nem befolyásolja az alaplap (BIOS) működését. Ha a CPU mikrokódja például xyzp, a BIOS-ban meg csak a xyzw van, akkor azzal a CPU-val az az alaplap nem fog post-olni. Nem kell elhinned amit mondok, a te dolgod. Fél éve foglalkozom komolyabban mikrokód frissítésekkel, meg BIOS módosításokkal.
Egyébként bármikor bebizonyítom, hogy nekem van igazam. Adj egy olyan CPU-t, ami nem működik egy adott alaplapban. Majd fog. Vagy fordítva. Megoldom bármikor, hogy csak egy adott CPU-val ne működjön egy alaplap. Ha neked lenne igazad, akkor ilyet nem lehetne megoldani, hiszen a CPU-ban van valami alap mikrokód, amivel mindig kellene működnie egy alaplappal, nem? Legalábbis az előbb ezt írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest