- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Reggie0 #5758 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Ahhoz, hogy egy alaplap működjön egy CPU-val, az alaplap BIOS-ában benne kell lennie az adott CPU mikrokódjának. Az előbb is ezt írtam és szerintem elég konkrétan fogalmaztam. Teljesen mindegy, hogy a CPU mit tartalmaz, az nem befolyásolja az alaplap (BIOS) működését. Ha a CPU mikrokódja például xyzp, a BIOS-ban meg csak a xyzw van, akkor azzal a CPU-val az az alaplap nem fog post-olni. Nem kell elhinned amit mondok, a te dolgod. Fél éve foglalkozom komolyabban mikrokód frissítésekkel, meg BIOS módosításokkal.
Egyébként bármikor bebizonyítom, hogy nekem van igazam. Adj egy olyan CPU-t, ami nem működik egy adott alaplapban. Majd fog. Vagy fordítva. Megoldom bármikor, hogy csak egy adott CPU-val ne működjön egy alaplap. Ha neked lenne igazad, akkor ilyet nem lehetne megoldani, hiszen a CPU-ban van valami alap mikrokód, amivel mindig kellene működnie egy alaplappal, nem? Legalábbis az előbb ezt írtad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged