Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
üzenetére
Nem értem mi a gond vele?
Amióta áttértem vízhűtésre, nincs semmi gondom a géppel. Előtte is csak annyi , hogy elég fehér folt volt a tuning, míg a 1366-on egész jól ment.Alulfeszelt xeon 3,8GHz-n, ram 2400-on 1T-ben (1,25V-n). Nincs eldobált usb 2 / 3 port, sata para sincs.
Az tény, hogy a laphoz van össz-vissz 4 bios a deszkámhoz, amiből 2 béta állapotú. Aztán kalap kabát. Vagyis nincs, amivel elszórakoztassam magam.
Majd meglátom, hogy füstszimuláció alatt megmakkan-e a gép... Oda lehet, hogy kell majd a 32-64GB ram, hogy ne egy hétig fusson. Majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- KábelszatNet-2002 Kft.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nikon DSLR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Amióta áttértem vízhűtésre, nincs semmi gondom a géppel. Előtte is csak annyi , hogy elég fehér folt volt a tuning, míg a 1366-on egész jól ment.