- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
atidzsiforc #5167 üzenetére
Ezt mondjuk pont nem értettem.
Igen igen, tudom, hogy láma vagyok, de akkor se. Hogy értsétek miért kérdezek f?szságokat, tudni kell, hogy elkezdtem nézegetni az uefit, és rögtön nem volt fogalmam se semmiről. Olyannyira sok a lehetőség, hogy egyszerűen eltéved benne az ember. Mindegy a kérdés továbbra is adott, nem tudom hogy jól használtam e a turbo boost maxot, illetve nem értem az XMP tuningnál azt, hogy 3000 1,35 V beállítás mellett bekapcsolt energiatakarékossággal az 1500 MHz is 1,226V, és a 3875 MHz is annyi. Ha visszaveszem a 2800 1,2 V profilra akkor meg 1200 MHz 0.765 V a max pedig 1,269 V.
Maxot pedig azért írtam mert tegnap még a következő történt. Beállítom az XMP profilt, majd átmegyek EZ Mode-ba és az AI Tweakerben a cpu core ratio-t autora állítom áll sync core-ról, akkor nem megy el 3800ig. Nyilván azért, mert a 6 magra eltűnik a szorzó beállításának a lehetősége, ezt értem is. Azert tettem autóra, mert azt hittem, hogy akkor a boost max magától fogja állítani a magokat. Mit kell oda állítani egyébként ami szerintetek helyes? Egyáltalán jól gondolkodom-e? Köszönöm ha útba igazítotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest