Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
válasz
Siszibatya #4828 üzenetére
Persze, én is befostam a röhögéstől annak idején...
1, nem csak win10, volt win8 meg win7 is 1150es lapokkal (hero VI 4770k és formula VI 4790k)
2, olyan embert én még nem láttam(az asusos csávón kívül, amúgy a forumok is televannak káromkodó emberekkel...)
3, nem tudom, kb 4 éve csak asus lapom van/voltManuálisan állítottam be én is. Az a tuti, linx-el vagy prime-al teszteled és jó is vagy.
1, se most( 6800k) se a fent említett prociknál nem éreztem, hogy elhaláloztak volna egy kis fesz emeléstől, az meg hogy rontja az élettertamot... a 999 év helyett csak 80 évig lesz jó?
2, A fűtést 2x480as radival oldom meg, ahol az egyik push/pull a másik csak push, de mitagadás így is elment a proci (nem emlékszem pontosan) 7x-80 fokig 2x fokos víz mellett.
3, ha van asus-os inged, vedd fel és menni fog
, amúgy nekem mindig csak akkor krepált be, ha autó tuningolni akartam ( ahogy az asusos csávó tette), megspórolva magamnak a biosban a pöcsölést. Persze mindig olyan értékekre húzta a procit, ami nem létezik (magonként külön külön horror feszel.Mivel nem sikerült NORMÁLISAN húzni a procit, onnantól nem tudtam leszedni a gépről, ugyanis mindig elindította magát és addig nem tudod leszedni, amíg a program fut és nem lehetett lállítani sehogy, mivel hibára futott a tuningja, amit be szeretne fejezni, amit nem tud... és kezdődik az ördögi kör előlről... Maradt az újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Warzone
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest