- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awil
tag
válasz
Siszibatya #4828 üzenetére
Persze, én is befostam a röhögéstől annak idején...
1, nem csak win10, volt win8 meg win7 is 1150es lapokkal (hero VI 4770k és formula VI 4790k)
2, olyan embert én még nem láttam(az asusos csávón kívül, amúgy a forumok is televannak káromkodó emberekkel...)
3, nem tudom, kb 4 éve csak asus lapom van/voltManuálisan állítottam be én is. Az a tuti, linx-el vagy prime-al teszteled és jó is vagy.
1, se most( 6800k) se a fent említett prociknál nem éreztem, hogy elhaláloztak volna egy kis fesz emeléstől, az meg hogy rontja az élettertamot... a 999 év helyett csak 80 évig lesz jó?
2, A fűtést 2x480as radival oldom meg, ahol az egyik push/pull a másik csak push, de mitagadás így is elment a proci (nem emlékszem pontosan) 7x-80 fokig 2x fokos víz mellett.
3, ha van asus-os inged, vedd fel és menni fog
, amúgy nekem mindig csak akkor krepált be, ha autó tuningolni akartam ( ahogy az asusos csávó tette), megspórolva magamnak a biosban a pöcsölést. Persze mindig olyan értékekre húzta a procit, ami nem létezik (magonként külön külön horror feszel.Mivel nem sikerült NORMÁLISAN húzni a procit, onnantól nem tudtam leszedni a gépről, ugyanis mindig elindította magát és addig nem tudod leszedni, amíg a program fut és nem lehetett lállítani sehogy, mivel hibára futott a tuningja, amit be szeretne fejezni, amit nem tud... és kezdődik az ördögi kör előlről... Maradt az újratelepítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- eBay
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest