Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

drsanya aktív tag Nagy örömmel és boldogsággal jelentem, hogy ma végre beálltam hozzátok a sorba egyelőre egy MB és egy CPU formájában, még ha csak rendelésileg is, de majd egy év gyűjtögetés és várakozás után elindultam az X99 útján. Örömöm leírhatatlan pillanatnyilag. Egy Athlon X4 760K-t fog váltani egy 6800K és egy Asus X99-A II. A többi alkatrész valószínűleg átcsúszik januárra, de 1 év távlatában egy hónap már nem oszt és nem szoroz      A rengeteg infót és tapasztalatot köszönöm a tisztelt fórumtársaknak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
		Témához kapcsolódó anyagok

Aktív témák
		- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest