Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem nem, clu az paszta, másra nem jó. az ezüst lakk pedig folyékony állagú levegőn száradó vezető réteget hoz létre a nyák felületén. más cpu fsb modokra használtam már ilyet a múltban (core2 duo 1066@1333fsb). a ragasztás csak azért kell, hogy a felvitelkor csak a megfelelő lábakat kösd vele össze a többit ne, majd száradás után eltávolítod - maszkoló szallagként funkcionál magyarul. forrasztásnál hő elnyelés, védelem a funkciója.
szóval a mod után nem postolt a lap, amíg alkohollal el nem távolítottam a modot. az a baj oc socket nem csak az uncore de a ramtuningban is segít. sima soc force-ban bclk tuninggal elértem 2900mhz-es szférát de az volt a vége. championban még a 3300+ boot sem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VGA kibeszélő offtopik
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- További aktív témák...
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő