- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem nem, clu az paszta, másra nem jó. az ezüst lakk pedig folyékony állagú levegőn száradó vezető réteget hoz létre a nyák felületén. más cpu fsb modokra használtam már ilyet a múltban (core2 duo 1066@1333fsb). a ragasztás csak azért kell, hogy a felvitelkor csak a megfelelő lábakat kösd vele össze a többit ne, majd száradás után eltávolítod - maszkoló szallagként funkcionál magyarul. forrasztásnál hő elnyelés, védelem a funkciója.
szóval a mod után nem postolt a lap, amíg alkohollal el nem távolítottam a modot. az a baj oc socket nem csak az uncore de a ramtuningban is segít. sima soc force-ban bclk tuninggal elértem 2900mhz-es szférát de az volt a vége. championban még a 3300+ boot sem okoz problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest