Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
nullpoint
üzenetére
Akkor hajra, bar ramondassal nehez lesz. A gond csak az, hogy a sajatoddal meg egy nyamvadt 4.8GHz-s Cinebenchet sem tudtal kesziteni, pedig elvileg az nagyon laza dolog.

Egy ilyen hirdeteshez jarnak kepek, es video.(sot, felajanlottam, hogy teamviewer-el maga is csekkolthatja, mert return nincs) Es igen, csak azt lehet garantalni, hogy a Giga lapban megy ennyit. Sas forumtars amit vett tolem 5820K-t, szinten mondtam neki, hogy 4.5GHz-t 1.23v -n tudja stabilan, de csak a Giga lapban tudom garantalni. Megvette a Giga lapot hozza, es tud is annyit. Szoval nem fuznek hozza tobbet.
A hutes meg mind1, igaz en epitett vizet raktam ra, ellenben ezen a frekin es feszen meg nagyon nem melegszik. Aki ezt hasznalni fogja, az ugyis potot rak ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő