Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Ez a R5E tényleg a legszarabb lap a világon
Majd 2 hete megy rendesen, dolgozok vele napi 6-8 órát, erre majd arra jövök haza, hogy 29 perce megy a gép. Már akkor mondtam magamba, hogy nem baszná meg az asus... Azóta volt egy fagyásom, a kurva alaplap 175x újraindul, bios check átmegy, kikapcs, aztán be se indul, nem jut el a bios-ig, szarakszik az egész fél órát, 2 hét normális működés után
Menet közben kihúztam a 24pint-t a gecibe, visszacsaptattam neki, mondom akkor égjél le a kurva anyádba, legalább nyugodtan alszol ma. Azóta megint megy, és még nem fagyott, és semmi gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest