Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

MPowerPH
félisten
Nekem a 8 mag igy 3 monitoron eleg sokat hozott, igaz csak a 4790K-val tudom osszevetni, mert az 5820K-val nem csinaltam rendes merest. Min. FPS -ek teren Crysis 3 alatt 5, FC3 alatt 4 -et javult a dolog. A driver ujabb, ellenben feltettem a 3-al regebbit, es azzal sem volt jelentosebb valtozas. Ezekre acimekre szerintem mar nem sokan gyurnak a driverre.
Kellemes meglepetes, mert a huzott 980-as eleg szepen viszi a game-eket most. Crysis -ban azert kell a grafon faragni, ellenben Assetto, FC3 az maxon porog, 2xMSAA-val, minden mas maxon. GTA V is simabb lett, bar oda mar keves a VGA, ott rendesen bele kell nyulni a grafba. Igy lehet meguszom a VGA cserevel jaro huzavonat, es megvarom a kov. generaciot.
Mar nem is akarok annyira megvalni a procitol...

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
 - Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
 - AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
 - BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
 - SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
 - Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő