Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
Márt most is lehetne érezni, ha az ember 120+k-t elköltene egy 5600X-re. Csak rézsemről az a helyzet, hogy mondjuk el tudom adni 30k-ért az 1600X-et, hogy a négyszereséért vegyek újonnan egy ugyancsak 6c/12t procit, ami ad másfélszeres teljesítményt 1080p-n egy 2080Ti-vel, miközben én egy RX 5700-on vagyok, de szintén 1080p-n, 60Hz-en. Hozzátéve, hogy az 1600X-et nem érzem kevésnek ebben a setupban.
Szóval csak akkor van értelme erősebb procira váltani, ha dolgozik vele az ember, vagy olyan VGA van mellette, amit ki is tud vele hajtani.
Tudom, ez az új vs használt dolog egyesek szerint nem fair, de az én nézőpontomból ez a helyzet. Amikor RX 570-ről váltottam RX 5700-re, a használt RX 570 árának háromszorosát fizettem ki az RX 5700-ért (most 4x a szorzó), de ott volt 2x sebesség különbség. Ott meg lehet magyarázni, hogy miért kell 1080p-re egy 5700, de a procinál a saját esetemben nem tudnám megindokolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest