Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Á. Hát ez eléggé fake gyanús valóban, ja. Én azt mondom, ugyanolyan órajel+cache mennyiség esetén örülhetünk, ha lesz +4-5% cinebenchben. Gondolom a broadwell és a skylake CPU része között nem lesz nagy különbség. Talán semmi?
De persze én örülnék a legjobban, ha meglenne az a bizonyos 14%. (és persze még menne is 4.5+ GHz-en)

@Dtomka: Hát a broadwell i7-5775C még májusban befut szerintem, a Skylake 6700K meg 2-3 hónappal utána. Egyébként nem tudom kinek tűnt fel, kinek nem, de az új i5-i7 K procikban kevesebb lesz a cache is, (nemcsak az órajel) mint a mostani devils canyonnál.
i7-5775C 6MB vs i7-4790K 8MB
i5-5675C 4MB vs i5-4690K 6MBNe legyen igazam, de ennek is meglesz még a böjtje. (és csak csendben jegyzem meg, hogy rohadt intel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Trollok komolyan
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- LENOVO ThinkPad s3 YOGA 14",i5-5200U,8GB DDR3,256GB SSD, WIN10,TOUCH
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- -55% ÚJ ASUS Zenbook 14 OLED Ryzen 7 8840HS Radeon 780m/16gb ram/512SSD/Gari 2027
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)