Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:22:06

LOGOUT.hu

Amit a Haswell-ről tudni érdemes!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23147) MPowerPH válasza akoska07 (#23141) üzenetére


MPowerPH
félisten

Egyszerubb vele bepozicionalni a cpu-t, es mikor rapreseled, akkor szepen ott is tartja, nem lesz hezag. Nekem full gyari allapotra sikerult mindegyiket visszavarazsolni vele. Csak siman fogpiszkaloval felviszed a kupakra. Aztan miutan rapreselted, es bepozicionaltad, a felesleget fogpiszkaloval lehuzod. Majd alkoholos fulpiszkaloval korbetisztitod. Annyi, hogy tenyleg kell neki a 24h szaradasi ido, mert lassan kemenyedik. A vegen nem fogsz kulonbseget talalni a gyari ragasztas, es e kozott. Vagyis ha jol csinaltad, akkor meg szebb is lesz.

Aki vice modszert hasznalna, annak egy tanacs. A satut beleljetek ki puha anyaggal, hogy ne sertse fel a procit kupakjat. A chippet pedig felulrol ragasszatok oda a satuhoz, mert kulonben elrepul, mikor elengedi a ragasztas. Jah, es mindenkeppen melegitsetek fel elotte hajszaritoval, kozvetlen az utes elott. Akkor jo, ha forro a kupak, es a ragaszto is tuti atmelegedett. Igy hatvanyokkal konnyebben lejon.

tom_tol: Ennek az a magyarazata, hogy delideltem. Ha nem cserelek pasztat, akkor ez az alap 4.4GHz-n is tulmelegedett volna. Mikor beraktam a Rangerbe a H80 ala, es elinditottam egy IBT-t, egybol felugrott 85 fokig a legmelegebb mag. Es csak egy kort vartam meg.... Tudva, hogy MHz emelesre sokkal jobban melegszik, mint a feszultsegere, igy tuti, hogy huthetetlen lett volna nagyobb orajelen.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.