Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Nem ... mert a játékok nem használják a 4magot , csak a win dobálja a magokon a cuccot ... korlátozd csak le 2 magra vagy 1re a játékot ... akkor látod hány magot használ ... mert amugy meg elindithatsz akármilyen ősrégi játékot annál is ilyen lesz a grafikon és ez nem jelenti azt hogy használja a 4 magot , mert ha mondjuk ,teszem azt annyi teljesitmény kéne egy játéknak (mondjuk pl a cod2 ) amennyit a proci nem tud adott orajelen akkor kiakadna a proci 25 vagy 50% -on ( nem tudom hogy a cod használ - e két magot ) és nem számitana hány magos... ellenben ha tobb magot is támogatná a játék akkor nem akadna meg 25%on hanem ha 4magot támogat akkor 100%-ra terhelné a procit... (persze valoszinuleg ilyenkor már nem lenne 100%os a terhelés mert 4magon azért már szaladgál ez-az
)
szerintem tulmagyaráztam , szóval érthető
-
Donnie
őstag
Nekiestem.
4000Mhz-en prime fut éppen.
Screenshot -
keIdor
titán
Te jóval többet költesz gépre, mint Én. Szerintem amennyit te már ráköltöttél, abból én vettem volna már egy Audi A6-ot inkább.
De ez csak az én véleményem... lehet sokat mondtam nem tudom, de soha többé nem költök ennyit egy 5×5cm-es kis szarra. Hiába Extreme, meg kurvagyors meg minden, nem éri meg! Majd ha a lottón... 3600MHz is elég mindenre... az a +400MHz meg az Extreme név nem éri meg +70k-t... sajnos későn jöttem rá.
Természetesen én értem, hogy ez Neked hobbi, nekem is az!
Csak a keresetünk biztos különbözik elég durván, és nekem nem ér meg 120k-t. Az autókat is imádom, és arra már megéri költeni... legalábbis Én így érzem.
-
Az előződ jobb volt az ha jól emlékszek 1.3 körül vitte 4gigát.
Nekem 4gigát 1.35-el viszi, keldoré még jobb ahogy írta is. Nem víz van rajta most mi?
160-ért láttam QX9650 ES C1 Steppingest ebayen el is vitték már.
Megnéztem volna mit megy az új steppinges.Westlake: Te inkább megse szólalj.
-
Charpy
csendes tag
Én nem fikázom, nem neveztem meg konkrétan egyik árust sem! Szóval a vádaskodást abba lehet hagyni...! Én sajnos mindig úgy vásároltam PH-n, hogy nem készült róla papír... Pedig, ha máskor nem is, de akkor szüksége lenne rá az embernek, amikor el akarja adni a megúnt alkatrészt.
-
Charpy
csendes tag
Az Ipon meg leg-mégkirályabb!
Kedvezményes ár: 56.409 Ft (47.008 Ft)
Eredeti ár: 57.560 Ft (47.967 Ft)
Termék megnevezése: INTEL Core2 Quad Q9300 2.50GHz 775 BOXEzzel együtt mégiscsak jobban megbízok egy ilyen nagy kiskerben, mint egy PH! eladóban, aki valószínüleg még számlát és garipapírt se ad a kezembe...
Adja Isten, hogy ne legyen igazam! Kop-kop.
-
AirBooms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest