Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
két hétig tartott a lapocska..Pont Tőled volt
most már lehet hogy jobban örülnék annak és a 4x1GB Diablonak
DDR3 szórná a CPU pontokat
és mi tagadás..kicsit gyorsabb is a rendszer..ha nem is szemmel láthatóan,de a bencheknél
és az NB-blokkról nem is beszélve
fene..csupa pozitív dolog... lehet hogy megbántam? 
-
Produkció
senior tag
de nem akarok már visszafele fejlődni
....2év alatt a 2 magot dughatom a seggembe, amíg a 4 mag még 2év múlva is szépen kiszolgál, és sztem eladhatóbb lesz mint egy e8400 
mod: nav nélkül nem létezik a windowsom
...útálom a nodot, navba bízok
még ha le is terheli a rendszert rendesen 
-
westlake
félisten
dobozosnal a dobozban es kupakra gravirozott feliratban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas: az, hogy egy konkret lapban nem indul el a proci, akkor az nem a proci topikjaba valo (nem cpu hiba), hanem a lap topikjaba.. ott is fognak segiteni.. nem hinnem, hogy olyan surgos lenne valakinek, hogy ne tudna varni par orat a segitsegre.. igy megint lett 20 hozzaszolassal tobb nem ide illo informacio..
-
Gorneck
legenda
Persze...kb olyan mikor a Foxconn meghozta a több raklapnyi AMD alá tervezett lapjait...first pilot folyamatok közben kiderült ez+az...oszt szépen ment vissza az összes lap a gyártónak...érdekes mód a köv szállítmány már rev 2es lapokból állt...szal ők is meg tudnak ám győződni mindenről...de azt is tudom mennyire el tudják baszni a hw-t egy rossz biosszal...erre is tudok számtalan példát...
Arról nem is beszélve, hogy képesek egy bios frissel életre kelteni a loadlineC-t, akkor vmilyen szinten át vannak verve az emberek... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
két hétig tartott a lapocska..Pont Tőled volt
és mi tagadás..kicsit gyorsabb is a rendszer..ha nem is szemmel láthatóan,de a bencheknél 

nem értem miről beszéltek!?

...útálom a nodot, navba bízok