Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Az anomáliákkal kapcsolatban: Úgy tűnik azok megszűntek, most a WoT játék jól megy 3,95GHz-en ahol a tanknak nem volt hangja, csak ha teljesen közel voltam hozzá. Még régen valamiért lejjebb vettem a proci frekit és megjött a hang, de akkor meg más ment el.
Mert már nem tudtam mit csinálni, reinstall a játéknak megvolt, modokat leszedtem, felraktam. Még lejjebb véve a frekit meg az egyik mod ment el szintaktikai hibára.
Én nem hinném hogy ilyen hibát hagynának benne, meg amúgy is más frekin nem jött ilyen hiba. Jött más.
Igaz, most teljesen szűz op rendszer van alatta, de a játékot nem töröltem le, az még a régi.Kicsi OFF topik, de gondoltam leírom, mivel a WoT-nak eléggé kell a proci, kb egy és harmad magot használ sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Nyaralás topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő