Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
fagy53
üzenetére
Azért csináltam ramtesztet, mert volt DDR2 es ramom még régről kingston 1066 os CL5 ös, és 1066 on el sem indult, nem csak ez a lap, a korábbi sem, ami meghalt, este még ment reggel már nem lehetett bekapcsolni.
Másnak nem lett baja a cpu egy másik lapban azóta is megy.Szereztem utána ezt a giga lapot.
És vele együtt egy q9400 es cpu-t, és 1066 os kingmax ddr 2 eseket.
Azokat kitesztelve egy elbukott, nyilván ugyanabban a foglalatban.
Ezután a Kingmaxokat félretettem.
Betettem az 1333 as DDR3 asokat.
Amiket korábban vettem ddr 2 esnek de félrenyult az eladó
(akkor még drágább volt a ddr 3 as)Letesztelve a ddr 3 as 1333 asokat, nem csak ezzel másik lappal is. (1156 core I7), az eredeti saját gépem, mind a 2 ben hibátlan, így a ram hiba kizárható.
Egy cégtől jött felszámolták, alkalmi vétel volt de nagyon mind a cpu, a ddr2 es kingmaxot, és a lap együtt volt 10 000 HUF, (ha (kuka a lap, már akkor megérte).
Azért ment 24 órán a ramteszt, mert el kellett mennem és elfelejtettem kikapcsoolni a gépet.
Most ott tartok, hogy a giga p45 öst, a q9400 as és a korábbról megmaradt ddr 3 as kingstone van benne, a lap fogad 4 ddr2 est vagy 2 ddr3 ast.
A progit le fogom szedni, az elöbb próbáltam ujraindult a win, holott ki van szedve a pipa az autorestartból, most leszedtem itt a másik gépen.
Összesen 3 gépem van jelenleg, egy KVM el, mert moniból csak 1 van.
Hogy az előző táppal is ezt csinálta - e , most hogy mondod nem merek rá megesküszni, hogy nem.
Mert egy hete van itt a gép durván, és a muilt héten nem tudtam vele különösebben foglalkozni, így tegnap áltam neki komolyabban.Még abban bizok, hogy gyenge a táp, vagy hogy kell neki a mind a 2 csati az +12 voltra, mert mint ma megtudtam egy ph s tesztből, onnan kapják a cpu-k az áramot.
Csökkentettem a táp terhelését, már csak 1 hdd és 1 vga van benne, egy dvd kiséretében.
A winyokat meg a kareszokat áttettem a core i7 esbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- CORSAIR K100 AIR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(akkor még drágább volt a ddr 3 as)