Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A core temp nevű progival meg tudod nézni a procid VID értékét, az a gyári magfeszültsége a procinak, vagyis pontosabban ezen a feszültségen garantálják a stabil működést.
Ez az érték általában el van túlozva, mert az én procimnál például 1,3000 Volt van megadva, de nekem 1,200 volttal megy stabilan 20%-os tuninggal, de szerintem kevesebbel is elmenne. -
PH 5.5
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Letesztelted azt a vinyót? Mert hdd detect-nél általában bad sector, vagy adatkábel hiba miatt szokott megállni a lap, ritkábban a vinyóelektronika hibája miatt.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A Hipro tápok nagyon jók, nekem is volt, igaz, 530-as, de gondolom a 430-as is hasonló minőségű. Szerverekbe nem nagyon pakolnak gagyi árut

A lapra mondjuk jó pár dolog rá van akasztva (usb3, 2 db tuner), elképzelhető hogy a driver-ek, vagy a PCI vezérlők vesznek össze, esetleg hibás valamelyik kártya ...A 4 pines procitáp miatt nem aggódnék, főleg, hogy nincs tuningolva a procid. Nekem is 4-esről megy a 9550, ráadásul tuningolva is van. Azért megnézném a feszültségeket terhelés alatt is, nincs-e túl nagy esés.
A procifoglalatban rendben vannak a tüskék? Láttam már olyat, amelyik rendesen össze volt kócolódva, meg olyat is, amire vastagon jutott a hővezető pasztából.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A VGA is pontosan ilyen hibát okoz, ha a GPU kevés feszt kap, hasonlóan a CPU-hoz.
Azt, hogy miért kellett egy napig RAM-ot tesztelni örök talány marad a számomra.
Legegyszerűbb módja a tesztelésnek, leszeded az OCCT progit, ezzel leteszteled először nagy fájlokkal a RAM-okat 1 órát, aztán Linpack-kal a CPU-t félóra, majd a GPU tesztet 10 percig, ha ezek mind lefutnak, jó a géped. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
elöző táppal is ezt csinálta?
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Először a ram(ok) környékén kotorásznék, de egy bad sectoros vinyó is tud okozni ilyesmit.
Esetleg táp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest